Walker #34248
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 200
17.3 inçlik max 200tl fp laptop soğutucu önerir misiniz
17.3 inçlik max 200tl fp laptop soğutucu önerir misiniz
Kullandığım bir üründür. Gayet memnunum. Soğtuması iyi.17.3 inçlik max 200tl fp laptop soğutucu önerir misiniz
Laptop soğutuculari gereksiz masraf bence.
Sen se benim gibi yap. Işlemci Turbo frekansı altına hiç düşmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sıcak havayı direk tahliye ettiği için klavye buz gibi.
S3ni youtubede görmüştüm donanim arşivi makrosu nasil yapilır diyeLaptop soğutuculari gereksiz masraf bence.
Sen de benim gibi yap. Işlemci Turbo frekansı altına hiç düşmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Gerçekten de işe yarıyor ama.çok yaratıcı olmuş
Beğendin mi peki videoyu, nasıl olmuş ?Seni youtubede görmüştüm donanim arşivi makrosu nasil yapilır diye.
Güzelgüzel ama makrolu mousem yok ; )Beğendin mi peki videoyu, nasıl olmuş ?![]()
Soğutucuyu tek soğutmasi için değil de birazda stand tarzı kullanıldığı için iyi oluyor.Laptop soğutuculari gereksiz masraf bence.
Sen de benim gibi yap. Işlemci Turbo frekansı altına hiç düşmüyor.
Alıntıyı görüntüle
Eğimli ufak bir masam var, sehpa gibi fakat yatakta yemek için dizayn edilenlerden. İstersem onu da kullanabiliyorum tabii kadar alternatif üst üste binince pek pratik olmuyor.Soğutucuyu tek soğutmasi için değil de birazda stand tarzı kullanıldığı için iyi oluyor.
adam ne dese bende onun ucuz hali varEğimli ufak bir masam var, sehpa gibi fakat yatakta yemek için dizayn edilenlerden. İstersem onu da kullanabiliyorum tabii kadar alternatif üst üste binince pek pratik olmuyor.
Dediğiniz kullanım için alınabilir fakat ben laptop soğutucularindan hiçbir hayır görmedim...