İp Atlayarak Yağ Yakma

whiterose

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
şu an skinny fat bir vücudum var. ip atlamaya başlamak istiyorum, hem eğlenceli hem de hızlı yağ yakabileceğimi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? bu şekilde yağ yakıp iyi sonuçlar almış olan var mı

20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin

20.000 adımda ortlaama 400 - ila 500 cl yakıyorsun kilo vermenin en kolay yolu günde 1 öğün yemek ve sıkı çalışmaktan geçer mesela garsonluk yapabilirsin ama buna rağmen haftada 1 kilo dan fazlasını veremezsin
1 Öğün yemek derken?

Evet 1 öğün doya doya ye tavsiyem akşam yemeği sabahta kahve içersin al sana fit opmanın en temel kuralı
Saçmalık.
Sık sık yiyin az yiyin diye boşuna demiyorlar. Ayrıca sürekli böyle yaparsa kas erimesi oluşur.

Evet 1 öğün doya doya ye tavsiyem akşam yemeği sabahta kahve içersin al sana fit olmanın en temel kuralı
Kilo vermek yolunca ölmek istemiyorsanız bunu denemeyin. Günde 3 öğün yiyin çok ağır şeyler yemeyin. 1 kase yulaf, 1 yumurta 2 dilim ekmek meyve suyu bunlar ile kahvaltı yapabilirsiniz.

arkadaşlar kiloyla ilgili bir sorunum yok sadece vücudum yağlı, bu yüzden egzersiz tarzı şeyler arıyorum diyet değil.

Saçmalık.
Fazla yiyin az az yiyin diye boşuna demiyorlar. Ayrıca sürekli böyle yaparsa kas erimesi oluşur.
Tm önce yağ eritir sonra kas çalışır az yiyecen günde 5 öğün yemkle olmaz o iş

15 - 23 yaşındaki biri hareketsiz bir yaşamda 2500cl yakar 20,000 adım ortlama 500cl eder 3000cl yakabilir akşam doya doya yesen 1000cl eder noldu -2000 cl 1kg = 7000cl bu da = 6 günde -2 kilo eder sen yersen hapur hupur işin sonunda kilolu gezersin ve hiç bir insan kilolu olmaktan mutlu değildir

Bi tavsiye vücut 12 saat yemezse %40 yavaşlar sabahları min 1 fincan kahve iyi gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilo vermek yolunca ölmek istemiyorsanız bunu denemeyin. Günde 3 öğün yiyin çok ağır şeyler yemeyin. 1 kase yulaf, 1 yumurta 2 dilim ekmek meyve suyu bunlar ile kahvaltı yapabilirsiniz.
Cevabı yazdım kendim denediğimden biliyorum tecrübe denir buna tecrüber her zaman en iyisini getirmwyebilir tabi

15 - 23 yaşındaki biri hareketsiz bir yaşamda 2500cl yakar 20,000 adım ortlama 500cl eder 3000cl yakabilir akşam doya doya yesen 1000cl eder noldu -2000 cl 1kg = 7000cl bu da = 6 günde -2 kilo eder sen yersen hapur hupur işin sonunda kilolu gezersin ve hiç bir insan kilolu olmaktan mutlu değildir

Bi tavsiye vücut 12 saat yemezse %40 yavaşlar sabahları min 1 fincan kahve iyi gider

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabı yazdım kendim denediğimden biliyorum tecrübe denir buna tecrüber her zaman en iyisini getirmwyebilir tabi
Günde 5 öğün yenmez zaten. 3 Öğün yenir çok ağır şeyler yenmez.

Yazdığın hiçbir değer doğru değil. Genetik ve metabolizma yaşı çok önemli. Ayrıca tehlikeli bir kilo verme yöntemidir. Sarkmalar oluşur. Ayrıca Yüksek Ketogenez yüzüden karaciğer yağlanması yaşanır.

İnsan dediğin karnı ağrıyana kadar yemeye eğilimlidir belli bi zamandan sonra aç olduğunu unutuyorsun
Zaten kilo vermek irade işidir. İradesiz insan yağlı vücuda mahkumdur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri