Burçlar insan kişiliğini yansıtmaz!

Türk DRK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
927
Merhabalar, bugün milletimizin inandığı bir yalanın yalan olduğunu kanıtlayacağım(kanıtlayamayacak). Burçlar insan kişiliğini yansıtmaz veya etki etmez. En yakını 45 trilyon kilometre uzakta olan, ısı ve ışık saçan gaz topları nasıl insan kişiliğine etki ediyor? Lütfen biri beni aydınlatsın.
Yani 50 katrilyon km ötede olan bir yıldız grubu nasıl insan kişiliğini etkiliyor? Ben yengeç burcuyum ve 2 tane daha yengeç burcu tanıdığım arkadaşım var ve söylenen özelliklerle gram alakamız yok. Ayrıca niye 10 kaynağın 7 si farkı şey söylüyor? Biri beni aydınlatsın lütfen.

Dediklerine ivedilikle katılıyorum. Burçlara kesinlikle inanmıyorum. Hepsi uydurmaca.

Burç kadar saçma bişe yok. Bütün yorumlar ortaya karışık birisi tutmazsa birisi tutuyor zaten. Bu işin kaymağını yiyenler Ben burç analistiyim diyerek tvlerden yüzbinlerce tl leri götürenler valla. :D Ben güya balık burcuymuşum. Bakıyorum ara sıra hiç alakası yok yazılanlarla :D Sonra diyorlar ki e sende öyle değilse genel için konusma. LA bu burç varsa herkese vardır bi banamı yok :D

Merhabalar, bugün milletimizin inandığı bir yalanın yalan olduğunu kanıtlayacağım(kanıtlayamayacak). Burçlar insan kişiliğini yansıtmaz veya etki etmez. En yakını 45 trilyon kilometre uzakta olan, ısı ve ışık saçan gaz topları nasıl insan kişiliğine etki ediyor? Lütfen biri beni aydınlatsın.
Yani 50 katrilyon km ötede olan bir yıldız grubu nasıl insan kişiliğini etkiliyor? Ben yengeç burcuyum ve 2 tane daha yengeç burcu tanıdığım arkadaşım var ve söylenen özelliklerle gram alakamız yok. Ayrıca niye 10 kaynağın 7 si farkı şey söylüyor? Biri beni aydınlatsın lütfen.
Yani bende pek inanmiyorum ama bazilarini nasilsa tutturuyolar değişik.

burçların özelliklerini karşılaştırın 1 2 kişi şey hariç hepsi aynı ben de başağım mesela başağın öne çıktığı alanlar titizlikmiş benim alakam yok titizlikle

Çok saçma inanıp para verip baktıranlarıda hep garipsemişimdir zaten

Cidden burçlara inanan var mı? : burdurland

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri