Binance güvenilir mi?

Arcturus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
3,334
Merhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?

Merhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?
evet güvenilir

Binance Dünya Lideri olan Global bir borsadır. Güvenilirdir. Fakat TRBinance kullanmamanı öneririm. Daha az coin çeşidi var. Binance Global kullanabilirsin.

evet güvenilir
Siz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance Dünya Lideri olan Global bir borsadır. Güvenilirdir. Fakat TRBinance kullanmamanı öneririm. Daha az coin çeşidi var. Binance Global kullanabilirsin.
Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?

Siz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?
kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim

Güvenilir kendim kullanıyorum dünyada ilk 10'un içinde

Borsa önerisi yapmıyorum.
Binance'ın SAFU fonu var. Bunu araştırabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır en çok tercih edilen ve en çok hacimin (Kabaca para miktarının) bulunduğu bir borsa.
Kaynak: CoinMarketCap.

Kayıt olmadıysanız mutlaka referans linki ile kayıt olun. Size referans koduna göre %10 ile %20 arasında komisyon indirimi sağlayacaktır.

kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim
Alım-Satım ile mi? Çünkü ben Ethereum alıp cüzdana koyup gidicek değilim alım satım yapacağım.

Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komik

Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komik
Şunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.

Şunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.
Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidir

Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidir
sizin düşünceniz ne diyem Türk borslarına zaten girilmez çok yavaş hareket ediyor ve para transferi çok yavaş paribu mesela.

Geri