evet güvenilirMerhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?
Siz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?evet güvenilir
Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?Binance Dünya Lideri olan Global bir borsadır. Güvenilirdir. Fakat TRBinance kullanmamanı öneririm. Daha az coin çeşidi var. Binance Global kullanabilirsin.
kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederimSiz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?
Alım-Satım ile mi? Çünkü ben Ethereum alıp cüzdana koyup gidicek değilim alım satım yapacağım.kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim
Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komikMerhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?
Şunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komik
Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidirŞunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.
sizin düşünceniz ne diyem Türk borslarına zaten girilmez çok yavaş hareket ediyor ve para transferi çok yavaş paribu mesela.Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidir