Neler Yeni

Binance güvenilir mi?

Arcturus

80+ Bronze
Merhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhaba Ethereum ve Bitcoin alım satım yapmak istiyorum grafik okuma felan biliyorum ama oturması gerek tam, satış yapacağım Binance en güvenilir mi sizce ordan alım satım yapmak istiyorum?
evet güvenilir

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
evet.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Binance Dünya Lideri olan Global bir borsadır. Güvenilirdir. Fakat TRBinance kullanmamanı öneririm. Daha az coin çeşidi var. Binance Global kullanabilirsin.

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet güvenilir
Siz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance Dünya Lideri olan Global bir borsadır. Güvenilirdir. Fakat TRBinance kullanmamanı öneririm. Daha az coin çeşidi var. Binance Global kullanabilirsin.
Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Siz kullanındınız mı kullandıysanız 1 da ne kadar kâr elde ettiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz kullandınız mı kullandıysanız 1 aylık kâr'ınız ne kadar oldu?
kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Samet Kapucuoğlu
Güvenilir kendim kullanıyorum dünyada ilk 10'un içinde

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Borsa önerisi yapmıyorum.
Binance'ın SAFU fonu var. Bunu araştırabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır en çok tercih edilen ve en çok hacimin (Kabaca para miktarının) bulunduğu bir borsa.
Kaynak: CoinMarketCap.

Kayıt olmadıysanız mutlaka referans linki ile kayıt olun. Size referans koduna göre %10 ile %20 arasında komisyon indirimi sağlayacaktır.

Arcturus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kar zarar kur a bağlı hiç billi olmaz 1 gecede 1000tl kaybedip ertesi sahab 3000tl kazanabilirsiniz daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim
Alım-Satım ile mi? Çünkü ben Ethereum alıp cüzdana koyup gidicek değilim alım satım yapacağım.

slayerzs34

80+ Bronze
Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komik

Arcturus

80+ Bronze
Grafik okumayı bilen borsaları mi bilmiyor komik
Şunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.

slayerzs34

80+ Bronze
Şunu söyleyeyim 1 ay öncesine kadar bitcoin ile alakam yoktu eğitim seti aldım ve orda bildiğin grafik trend çizgilerini ve daha fazlası öğretiyorlar bınance kullanıcaktım ancak herhangi bir sorun yaşamıyım diye sordum Konuyu bilip bilmeden konuşmanız doğru değil.
Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidir

Arcturus

80+ Bronze
Halen düşüncem aynı değişen bir şey yok. Konuyu bildim yine aynı. Borsalar ve grafik okuma peynir ile ekmek gibidir
sizin düşünceniz ne diyem Türk borslarına zaten girilmez çok yavaş hareket ediyor ve para transferi çok yavaş paribu mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,252
Üyeler
166,504
Son üye
zetws
Top Bottom