Piyasa Normal :D Rehber niteliğinde

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,595
OKUMADAN BUNU OKU: BAŞLIK DİKKAT ÇEKME AMACI İLE ÖYLE YAZILMIŞTIR

Not:Bütün bu yazdıklarım herhangi siyasi parti destekleme veya kötüleme değildir sadece bir arayış içine girdim sizede paylaşmak istedim eğer yanlışım hatam varsa düzeltebilirsiniz sizde düşüncelerinizi yazabilirsiniz ama lütfen siyasiye girmeden

instagramda böyle bir paylaşım gördüm

Screenshot_20210408-041805_Instagram.jpg

Screenshot_20210408-041806_Instagram.jpg
Screenshot_20210408-041808_Instagram.jpg

2010 bim fiyatları 2013 araba fiyatları ve 2012 vatan bilgisayar fiyatları evet çok ucuz ama şuan ki asgari ücrete göre çok ucuz gelin bide o zamanlardaki asgari ücretlere bakalım

2010 ASGARİ ÜCRET:
google da çıkan ilk şey

stgdfh.jpg

2013 ASGARİ ÜCRET:
fsdgdf.jpg

2012 Asgari ücret:

goo.jpg

2005 - 2006- 2007 kira fiyatları not(şimdi çıkıcak fotodaki ev kiraları ne kadar doğru çok bilgim yok onu çok araştırmadım)

Screenshot_20210408-151302_Chrome.jpg

2012 de ev kiraları ortalam 700 tl den 750 tl ye yükselmiş

dgdfh.jpg

şimdi bu asgari ücretlere bakınca o zamanlardaki insanlarda şuan ki durumu yaşıyordu gibi oluyor değişen bişey yok ama şuan ki piyasa asgari ücretin karşılayamayaçağı değerde yani piyasa geçmiş zamana göre evet kötü tabi o zamanlardaki fiyatları şuan olsa miss ama burası türkiye malesef olmuyor .

Bilgi:Yanlışlarım olabilir doğrusunu söyleyebilirsiniz eleştiri yapabilirsiniz eklemek istediniz bişey varsa ekleyebilirsiniz herkesin düşüncesi herkesle bir olmaya bilir saygı duymak zorundayız VE
Bu anlattıklarım başta söyledim gibi herhangi siyasi parti destekleme kötüleme niteliği taşımamaktadır sadece instagram bişey gördüm bende merakımdan böyle bir şey yaptım yapcanız eleştirileri lütfen siyasi parti konusu gecmeden yapın siyasi olan konuları çok sevmiyorum piyasa ekonomi olarak gidiyoruz onun üzerinden eleştiri yapınca

Not:Kalpli emojinizi alırım o kadar uğraştım :D

@adidas Vatan hainlerine bak neler diyorlar , çürütecek bir tezin vardır senin?

OKUMADAN BUNU OKU: BAŞLIK DİKKAT ÇEKME AMACI İLE ÖYLE YAZILMIŞTIR

Not:Bütün bu yazdıklarım herhangi siyasi parti destekleme veya kötüleme değildir sadece bir arayış içine girdim sizede paylaşmak istedim eğer yanlışım hatam varsa düzeltebilirsiniz sizde düşüncelerinizi yazabilirsiniz ama lütfen siyasiye girmeden

instagramda böyle bir paylaşım gördüm

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

2010 bim fiyatları 2013 araba fiyatları ve 2012 vatan bilgisayar fiyatları evet çok ucuz ama şuan ki asgari ücrete göre çok ucuz gelin bide o zamanlardaki asgari ücretlere bakalım

2010 ASGARİ ÜCRET:
google da çıkan ilk şey

Alıntıyı görüntüle

2013 ASGARİ ÜCRET:
Alıntıyı görüntüle
2012 Asgari ücret:

Alıntıyı görüntüle

2005 - 2006- 2007 kira fiyatları not(şimdi çıkıcak fotodaki ev kiraları ne kadar doğru çok bilgim yok onu çok araştırmadım)

Alıntıyı görüntüle
2012 de ev kiraları ortalam 700 TL den 750 TL ye yükselmiş

Alıntıyı görüntüle

şimdi bu asgari ücretlere bakınca o zamanlardaki insanlarda şuan ki durumu yaşıyordu gibi oluyor değişen bişey yok ama şuan ki piyasa asgari ücretin karşılayamayaçağı değerde yani piyasa geçmiş zamana göre evet kötü tabi o zamanlardaki fiyatları şuan olsa miss ama burası türkiye malesef olmuyor .

Bilgi:Yanlışlarım olabilir doğrusunu söyleyebilirsiniz eleştiri yapabilirsiniz eklemek istediniz bişey varsa ekleyebilirsiniz herkesin düşüncesi herkesle bir olmaya bilir saygı duymak zorundayız VE
Bu anlattıklarım başta söyledim gibi herhangi siyasi parti destekleme kötüleme niteliği taşımamaktadır sadece instagram bişey gördüm bende merakımdan böyle bir şey yaptım yapcanız eleştirileri lütfen siyasi parti konusu gecmeden yapın siyasi olan konuları çok sevmiyorum piyasa ekonomi olarak gidiyoruz onun üzerinden eleştiri yapınca

Not:Kalpli emojinizi alırım o kadar uğraştım :D
Biz asgariyi 150 den aldik yiğenim şimdi 2.8k gör gör neler yapmişiz.

Nasıl da gelişiyoruz ama..

O zaman her şey daha ucuz diyorduk ama asgari ücrete göre gene aynı fiyat gibi. Hep kötü geçmiş bişiler değişmemiş gibi :D

ya 3 ay önce 5 e sattığım şu an 7 olan 5600xt 1 yıl önce 2 bin tlydi.
Bu konu hakkında üstüme gelmeyin kafam çok bozuk.

Geri