Neler Yeni

Piyasa Normal :D Rehber niteliğinde

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ne anlatıyorsun? Anlamadım.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
sende haklısın amatörce bir araştırma yaptım tabii ki verilerden en doğru karar insanlardan dinlemek lazım
2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,714
İsim
Taha yücel
Ben 4 ay önce ekran kartı google a yazınca nasıl bi şiy olduğunu gördüm.
ben 3 4 sene önce youtuberın yeni ekran kartım videolarını izliyodum kırmızı ekran kartı milli ekran kartımızız olan 1050ti diyodum ki koskocaman şeyi (tabi ozamanlar kasayı bilmiyorum laptopdan ibaret sanıyorum) nasıl laptopun ekranına sığdıracaklar diyodum acaba bende alsam yapabilirmiyim diyodum

Avolay

80+ Gold
2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.
Arkadaşlar 10 sene önce asgari ücret ile çalışan nüfusla şimdiki bir değil
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2. fotoğraf yüzdelik bu arada

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,714
İsim
Taha yücel
hak
haklısın knk kusura bakma bir anki şeyle oldu

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,714
İsim
Taha yücel
knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
@adidas Vatan hainlerine bak neler diyorlar , çürütecek bir tezin vardır senin?
şükretmeyi bilmiyolar 700 tl den 2800 tl ye cıkmıs asgari ücret bide dolar felan diyolar bizim işimiz türk lirasıyla 2023 süper güç olacagız (!)

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,714
İsim
Taha yücel
@alpolojix / Leroxy keşke kızgın atıcana sen bir fikir söyleyebilirdin biz burda kavgam etmeden düşüncelermizi felan söylüyoruz hatalarımı düzelten arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum senden benim hatalarımı kızgın atmak yerime düzeltebilirsin

öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Mesaj otomatik birleştirildi:

şükretmeyi bilmiyolar 700 TL den 2800 TL ye cıkmıs asgari ücret bide dolar felan diyolar bizim işimiz türk lirasıyla 2023 süper güç olacagız (!)
sondaki işareti görmesem ciddi ciddi anlatmaya başlıyacaktım :D süper güç

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok
Kk çok basit araştırmadan yapma dua et linç gelmedi, ben bile şu an sinirden geberiyorum öyle diyeyim. Bu konularda çok hassasım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@alpolojix / Leroxy keşke kızgın atıcana sen bir fikir söyleyebilirdin biz burda kavgam etmeden düşüncelermizi felan söylüyoruz hatalarımı düzelten arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum senden benim hatalarımı kızgın atmak yerime düzeltebilirsin

öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Kanka üzgün atacaktım yanlış olmuş pardon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,603
Üyeler
166,036
Son üye
orduozgur
Top Bottom