DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Ne anlatıyorsun? Anlamadım.
2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.sende haklısın amatörce bir araştırma yaptım tabii ki verilerden en doğru karar insanlardan dinlemek lazım
ben 3 4 sene önce youtuberın yeni ekran kartım videolarını izliyodum kırmızı ekran kartı milli ekran kartımızız olan 1050ti diyodum ki koskocaman şeyi (tabi ozamanlar kasayı bilmiyorum laptopdan ibaret sanıyorum) nasıl laptopun ekranına sığdıracaklar diyodum acaba bende alsam yapabilirmiyim diyodumBen 4 ay önce ekran kartı google a yazınca nasıl bi şiy olduğunu gördüm.
2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.
Arkadaşlar 10 sene önce asgari ücret ile çalışan nüfusla şimdiki bir değil
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2. fotoğraf yüzdelik bu arada
haklısın knk kusura bakma bir anki şeyle oldu2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.
konu fiyat artışlarıHocam kusura bakmada.... nediyorsun ? Konu nedir ?
Çeet ne doğrumu görüyorum 2060 2000 liramı nee
knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.
şükretmeyi bilmiyolar 700 tl den 2800 tl ye cıkmıs asgari ücret bide dolar felan diyolar bizim işimiz türk lirasıyla 2023 süper güç olacagız (!)@adidas Vatan hainlerine bak neler diyorlar , çürütecek bir tezin vardır senin?
sondaki işareti görmesem ciddi ciddi anlatmaya başlıyacaktım süper güçşükretmeyi bilmiyolar 700 TL den 2800 TL ye cıkmıs asgari ücret bide dolar felan diyolar bizim işimiz türk lirasıyla 2023 süper güç olacagız (!)
Kk çok basit araştırmadan yapma dua et linç gelmedi, ben bile şu an sinirden geberiyorum öyle diyeyim. Bu konularda çok hassasım.knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok
Kanka üzgün atacaktım yanlış olmuş pardon.@alpolojix / Leroxy keşke kızgın atıcana sen bir fikir söyleyebilirdin biz burda kavgam etmeden düşüncelermizi felan söylüyoruz hatalarımı düzelten arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum senden benim hatalarımı kızgın atmak yerime düzeltebilirsin
öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp