Piyasa Normal :D Rehber niteliğinde

Ne anlatıyorsun? Anlamadım.

sende haklısın amatörce bir araştırma yaptım tabii ki verilerden en doğru karar insanlardan dinlemek lazım
2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.

Ben 4 ay önce ekran kartı google a yazınca nasıl bi şiy olduğunu gördüm.
ben 3 4 sene önce youtuberın yeni ekran kartım videolarını izliyodum kırmızı ekran kartı milli ekran kartımızız olan 1050ti diyodum ki koskocaman şeyi (tabi ozamanlar kasayı bilmiyorum laptopdan ibaret sanıyorum) nasıl laptopun ekranına sığdıracaklar diyodum acaba bende alsam yapabilirmiyim diyodum

2000-2012 arası asgari ücretle çalışan kişi sayısı 2.5-6 milyon kişi arasıydı, şu an ise nüfusun yarısı. Buradan da çıkarılabilir. Halk her gün ölüyor, zenginler zenginleşiyor. Lütfen bu tarz konu, rehber, araştırma yaparken dikkatli ve detaylı yapalım. Böyle konular benim için cidden çok ciddi konular ve beni direkt sinirlendirebiliyor, hassas noktam çünkü.
Arkadaşlar 10 sene önce asgari ücret ile çalışan nüfusla şimdiki bir değil
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2. fotoğraf yüzdelik bu arada

hak
haklısın knk kusura bakma bir anki şeyle oldu

knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok

@alpolojix / Leroxy keşke kızgın atıcana sen bir fikir söyleyebilirdin biz burda kavgam etmeden düşüncelermizi felan söylüyoruz hatalarımı düzelten arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum senden benim hatalarımı kızgın atmak yerime düzeltebilirsin

öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şükretmeyi bilmiyolar 700 TL den 2800 TL ye cıkmıs asgari ücret bide dolar felan diyolar bizim işimiz türk lirasıyla 2023 süper güç olacagız (!)
sondaki işareti görmesem ciddi ciddi anlatmaya başlıyacaktım :D süper güç

knkm bizde şuan 10k 12k bir miktar para kazanıyor babam tabi borçlarımız var 10k ile biz bile zor geçiniyoruz diye bilirim yalan yok
Kk çok basit araştırmadan yapma dua et linç gelmedi, ben bile şu an sinirden geberiyorum öyle diyeyim. Bu konularda çok hassasım.

@alpolojix / Leroxy keşke kızgın atıcana sen bir fikir söyleyebilirdin biz burda kavgam etmeden düşüncelermizi felan söylüyoruz hatalarımı düzelten arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum senden benim hatalarımı kızgın atmak yerime düzeltebilirsin

öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Kanka üzgün atacaktım yanlış olmuş pardon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri