Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,943 Dahası Reaksiyon skoru 12,139 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 8 Nisan 2021 #40 Eyvallah ustam sağol. Valla haklısın ya şu şeylere bak bir de bu zamana bak valla duvarı yumrukluyorum şu an.
Eyvallah ustam sağol. Valla haklısın ya şu şeylere bak bir de bu zamana bak valla duvarı yumrukluyorum şu an.
TahaCel 80+ Platinum Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 10,022 Dahası Reaksiyon skoru 9,714 Konum Şükrü Saraçoğlu İsim Taha yücel 8 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #41 alpolojix / Leroxy yazmış: Kanka üzgün atacaktım yanlış olmuş pardon. Devamı için tıklayın... tamam knk sıkıntı değil Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2021 Rennes yazmış: Eyvallah ustam sağol. Valla haklısın ya şu şeylere bak bir de bu zamana bak valla duvarı yumrukluyorum şu an. Devamı için tıklayın... yapma olum hiçbirşey canından değerlimi boşver ben bir eşşeklik ettim
alpolojix / Leroxy yazmış: Kanka üzgün atacaktım yanlış olmuş pardon. Devamı için tıklayın... tamam knk sıkıntı değil Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2021 Rennes yazmış: Eyvallah ustam sağol. Valla haklısın ya şu şeylere bak bir de bu zamana bak valla duvarı yumrukluyorum şu an. Devamı için tıklayın... yapma olum hiçbirşey canından değerlimi boşver ben bir eşşeklik ettim
Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,943 Dahası Reaksiyon skoru 12,139 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 8 Nisan 2021 #42 TahaJel yazmış: tamam knk sıkıntı değil Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2021 yapma olum hiçbirşey canından değerlimi boşver ben bir eşşeklik ettim Devamı için tıklayın... Tamam sakinim sıkıntı yok.
TahaJel yazmış: tamam knk sıkıntı değil Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Nisan 2021 yapma olum hiçbirşey canından değerlimi boşver ben bir eşşeklik ettim Devamı için tıklayın... Tamam sakinim sıkıntı yok.