fakat burada benim dinim ile dalga geçiliyor ve buda beni özgür bir ülkede yaşadığmız için çok rahatsız etti.Bir gulesim geldi bunu gorunce, puhahahahah buna bile dalga geciyor diyecek kadar alingan insanlarin olmasi uzucu, arabistan sizin icin uygun olacaktir![]()
Dostum zaten o oyunda yapılan şeyin ne kadar saçma olduğunu iğnelemek için yapılmış bir şey bu kadar alıngan olmaya gerek yok.evet onun farkındayım ancak kımse kımsenin dini ile boylesine dalga geçemez ben çok rahatsız oldum açıkçası
"Ozgur bir ulke" cumlesini kullaniyorsaniz insanlarin yaptigi basit sakalari da kaldirmayi ogrenmelisiniz.fakat burada benim dinim ile dalga geçiliyor ve buda beni özgür bir ülkede yaşadığmız için çok rahatsız etti.
ki bana arabistana git demeniz hiç hoş değildiBir gulesim geldi bunu gorunce, puhahahahah buna bile dalga geciyor diyecek kadar alingan insanlarin olmasi uzucu, arabistan sizin icin uygun olacaktir![]()
peki sorarım sana hangi bir müslüman hangi oyunda başka bir din ile dalga geçmiş"Ozgur bir ulke" cumlesini kullaniyorsaniz insanlarin yaptigi basit sakalari da kaldirmayi ogrenmelisiniz.
Sizin de direk "Dinimle dalga geciyor CcCcCcCcC" yapmaniz hos degildi.ki bana arabistana git demeniz hiç hoş değildi
Türkçe ezandan rahatsız olmuyorsan bu senin değil bizim sorunumuzdur zaten."Ozgur bir ulke" cumlesini kullaniyorsaniz insanlarin yaptigi basit sakalari da kaldirmayi ogrenmelisiniz.
ya kardeşim başka oyunda kiliseye gitmek saçma değilde erzurum da mı saçma bakın zaten vurguladım bir daha vurgulayacağım dini açıdan bakarsak erzurum da domuz eti olmamalı.Dostum zaten o oyunda yapılan şeyin ne kadar saçma olduğunu iğnelemek için yapılmış bir şey bu kadar alıngan olmaya gerek yok.
Ezandan rahatsiz olmuyorum, Turkce olup olmamasi bir sey ifade etmiyor ikisindede ayni seyi dinliyorsun.Türkçe ezandan rahatsız olmuyorsan bu senin değil bizim sorunumuzdur zaten.