İşlemci sıcaklığını göremiyorum?

Görebilir. Eksik bir şey varsa, bilemiyorum. Fakat AIDA64 zorunluluk değildir.
Zorunludur nasıl değil, MSI Afterburner CPU sıcaklığını gösteremez. Göstermesi için AIDA64 gibi bir yazılım şart.

Son düzenleme:
Dostum yapıp at inanalım. Yanlış bilgi veriyorsun şu anda.

kardeş şimdi senin yaptığın durum şu aida64 üzerinden benim cpu derecemi ölç sen ölçme diyorsun msi afterburner a ama afterburner GPU CPU vs anakartında ne kadar derece takip bölgesi varsa ordan bilgiyi alır ekrana verir. bak sana örnek pc imden ss ledim birisi msi afterburner a ait birisi de benim devamlı kullandığım çok pratik olarak core temp programı ve sistemimde aida64 kurulu değil.
Arkadaş MSI AFTERBURNER indirip OSD bilgi ekranına da CPU TEMP yazan yeri aktive ederse oyun içinde derecesini görebilir aida64 e gerek yok

Ekran Alıntısı1.webp
Ekran Alıntısı.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle program üzerinden göstereyim Msi afterburner dan ayarlara girecek izleme sekmesine gelecek Resimdeki şekilde yapıp uygula tamam diyecek ve diğer resimdeki gibi sol üstte dereceleri görecek

Ekran Alıntısı3.webp
Adsız.webp

Son düzenleme:
kardeş şimdi senin yaptığın durum şu aida64 üzerinden benim cpu derecemi ölç sen ölçme diyorsun MSI afterburner a ama afterburner GPU CPU vs anakartında ne kadar derece takip bölgesi varsa ordan bilgiyi alır ekrana verir. bak sana örnek PC imden ss ledim birisi MSI afterburner a ait birisi de benim devamlı kullandığım çok pratik olarak core temp programı ve sistemimde aida64 kurulu değil.
Arkadaş MSI AFTERBURNER indirip OSD bilgi ekranına da CPU TEMP yazan yeri aktive ederse oyun içinde derecesini görebilir aida64 e gerek yok

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle program üzerinden göstereyim MSI afterburner dan ayarlara girecek izleme sekmesine gelecek Resimdeki şekilde yapıp uygula tamam diyecek ve diğer resimdeki gibi sol üstte dereceleri görecek

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Anlatmak istediğim farklı programlar kullanmak şart.

Anlatmak istediğim farklı programlar kullanmak şart.
Farklı programlar kullanmak şart değil hocam elinde hangi program varsa onu kullanır Msı afterburner için yada core temp için yada farklı bir program için aida64 kurulu olması şart değil tek bir program ile verileri işleyip ekrana verebilirsin.

Farklı programlar kullanmak şart değil hocam elinde hangi program varsa onu kullanır Msı afterburner için yada core temp için yada farklı bir program için aida64 kurulu olması şart değil tek bir program ile verileri işleyip ekrana verebilirsin.
Arkadaşta o seçenek yok çıkması için AIDA64 veya HWINFO indirmesi lazım adam göremeyecek mi onu dostum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,329
Üyeler
188,403
Son üye
SeaStar
Geri