Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar kuzenim amazonda satış yapmak istiyor teknolojik ürün ama bu ürünleri nerden toplu alındığını bilmiyor nerden alıcak ?
Şirket açıp yapıcak ama hangi markaları kim tedarik ediyor onu bilmiyorAmazondan kişisel satış yapamıyorsunuz. En kötü şahıs şirketi olmalı. Ürünler için toptancılarla yada fabrikalarla görüşmelisiniz. Burada sorunuza daha fazla cevap bulabileceğiniz sanmıyorum.
Amazon, Letgo yada Sahibinden'e benzemiyor![]()
Hocam çok saçma bi konu olmuş hiç bir bilgi vermemişsiniz biz ne bilelim ne alacak önereceğimiz yerin milyon farklı teknolojik ürün satmasını mı bekliyorsun
Sinir yapmadım hocam biraz düşünerek yazsan fena olmaz satış yapacak nerden ürün alabilir diyorsunuz direk çok fazla teknolojik alet var hayatımızda değil mi ?Şirket açıp yapıcak ama hangi markaları kim tedarik ediyor onu bilmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden bu kadar sert yaptın hızlıca sordum aklıma geleni ?
Öyle diyince sinir yaptın sandım haklısın bir sürü ürün var acele sordum ağırlıklı kulaklık satmak istiyor Corsair hyperx gibi markalar satmak istiyorSinir yapmadım hocam biraz düşünerek yazsan fena olmaz satış yapacak nerden ürün alabilir diyorsunuz direk çok fazla teknolojik alet var hayatımızda değil mi ?
Hocam imkansız mı bilmiyorum ama o kadar kolay değil diye biliyorum o kesin.Öyle diyince sinir yaptın sandım haklısın bir sürü ürün var acele sordum ağırlıklı kulaklık satmak istiyor Corsair hyperx gibi markalar satmak istiyor
Bu işi yapanlar nasıl yapıyor hocam sadece Amazon değilde Hepsiburada trendyol gibi firmalarda satış yapsa nasıl olur ?Hocam imkansız mı bilmiyorum ama o kadar kolay değil diye biliyorum o kesin.
Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde satış yapan satıcılar nasıl oluyor peki ?markaların işi gücü yok sen amazonda satış yap diye sana ürün satcaklarını sanmıyorum :/
oradaki satıcıların ürünlerinin yarısından çoğu orjinal bile değilTrendyol Hepsiburada gibi sitelerde satış yapan satıcılar nasıl oluyor peki ?
Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde satış yapan satıcılar nasıl oluyor peki ?