300TL Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
40
Bütçe
300
Arkadaşlar merhabalar 300tl geçmiyecek şekilde gamepad önerebilir misiniz? genellikle F12020,Forza 4 oynuyacagim ölübölgesinin (deadzone) az olması tetik tuşlarının hassas olması önceliğim.Şu gamepadler arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir. 1-Gameesir T4 Pro aliexpres kuponuyla beraber 220tl geliyor 2-Monster Pusat Pro 300tl civari fiyati var 3-Locitegh f710

Gamesir T4 Pro en iyi tercih gibi. G4 pro incelemesi vardı onu da buraya bırakayım. Monster gamepadin yeni çıkanı sorunlu önermem. F710 kullanıyorum memnunum ama T4 pro biraz daha iyi olur gibi.

Arkadaşlar merhabalar 300tl geçmiyecek şekilde gamepad önerebilir misiniz? genellikle F12020,Forza 4 oynuyacagim ölübölgesinin (deadzone) az olması tetik tuşlarının hassas olması önceliğim.Şu gamepadler arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir. 1-Gameesir T4 Pro aliexpres kuponuyla beraber 220tl geliyor 2-Monster Pusat Pro 300tl civari fiyati var 3-Locitegh f710
O bütçeye en iyi f710 var. Bugün aldım daha. Sana da öneririm.

Pusat pro alırdım ben.
Neye dayanarak bunu söylediniz? Bağlantı sorunları var tuş basmama sorunları var tetik tuşları sorunlu. Örnek olarak bir kullanıcının sorunlarını anlattığı bir konuyu buraya bırakıyorum.

Gamesir T4 Pro en iyi tercih gibi. G4 pro incelemesi vardı onu da buraya bırakayım. Monster gamepadin yeni çıkanı sorunlu önermem. F710 kullanıyorum memnunum ama T4 pro biraz daha iyi olur gibi.
pusat pro da sıkıntılar var diyorlar ayrıca xbox kol tasarımı daha hoş yeni kol ps tarzı :')
xbox kol tasarımını bende seviyorum bana göre daha ergonomik onceki seri pusat pro güzeldi tasarımı değiştirmişler önceki seri üretilmiyo heralde f710
O bütçeye en iyi f710 var. Bugün aldım daha. Sana da öneririm.
bağlantı sorunu var diyolarda ne kadar doğru orasını bilmiyorum ama

Neye dayanarak bunu söylediniz? Bağlantı sorunları var tuş basmama sorunları var tetik tuşları sorunlu. Örnek olarak bir kullanıcının sorunlarını anlattığı bir konuyu buraya bırakıyorum.
Hocam siz bağlantı problemleri yaşıyor musunuz f710

xbox kol tasarımını bende seviyorum bana göre daha ergonomik onceki seri pusat pro güzeldi tasarımı değiştirmişler önceki seri üretilmiyo heralde f710

Bazılarında olmuyor bende ara sıra olsada olduğunda sıkıntı çıkarabiliyor pil az diye olabilir pil değiştirip denicem
Bildiğim kadarıyla Windows 10 2004 sürümünde bağlantı sorunları vardı o zamanlar çok çektim fakat şu an herhangi bir bağlantı sorunu yaşamıyorum.
Nasıl çözdünüz hocam

Hocam bir kaç kişi diyor diye bir sey olacağını sanmıyorum. Çok araştırdım. Kablosuz doğru düzgün kaliteli bu fiyata bir bu gamepad var. İllaki olumsuz yorumu olacaktır. Her ürünün olumsuz yorumu vardır. Ama bu ürünün olumlu yorumları ve senelerce kullananlar fazla.

Te
Teknosa'da şuan Logitech F710 kablosuz 349 TL. APP e özel 50 tl indirim ve 250 tl üzeri alışverişe spotify 3 aylık bedava diyor. Değerlendirebilirsin.

Nasıl çözdünüz hocam
Windowsunuz güncel mi? Kopma sorunu mu yaşıyorsunuz yoksa bilgisayarla hiç mi eşleşmiyor? İmzasız sürücü yüklemek sorunu çözebiliyor internette rehberleri var.
Örnek olarak bırakıyorum.

Windowsunuz güncel mi? Kopma sorunu mu yaşıyorsunuz yoksa bilgisayarla hiç mi eşleşmiyor? İmzasız sürücü yüklemek sorunu çözebiliyor internette rehberleri var.
Örnek olarak bırakıyorum.
Teşekkürler yarın deneyim bir
Win güncel
Bilgisayarla eşleşiyor oyun oynarken ara sıra mode ışığı yanıp sönüyor ve bastığım tuşu algılamıyor ondan önce bastığım tuş takılı kalıyor
@Jaeger hocam win güncel olup olmadığını nasıl anlarım belki güncel değildir

Geri