Öneri Denediğim markalara göre deneyimlerim!

Reaksiyon skoru
247
Merhabalar, bu konu da sizlere markalara göre yaşadığım tecrübelerim, bana vermiş oldukları destek, sıkıntıları ve çözüm yollarımı paylaşacağım. Lütfen herkes fanboyluğu bir kenara bırakıp düzgünce fikirlerini belirtsin. Sonuçta hiçbir marka babanızın değil. Yeni ürün,sistem vb. alacak arkadaşlara da önbilgi olsun. Tüm tecrübelerimle paylaştım. Umarım herkese yardımcı olur teşekkürler.

İlk başlamak istediğim marka;
İncehesap.com
İncehesap-Çağrı-Merkezi-İletişim-Müşteri-Hizmetleri-Telefon-Numarası.webp
Bu siteden
fazla ürün aldım. Monitör, ekran kartı, klavye, mouse vb. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hepsini max. 2 gün içinde kargoya verdiler. Fakat çalıştıkları kargo şirketleri çok kötü, böyle bir markanın daha iyi bir kargo şirketi ile çalışmasını beklerdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama gaming gecesinde bazı ürünleri gereğinden fazla fiyata yükseltip sattıklarını duydum. Bir kere de denk geldim ama ne kadarı doğrudur bilemem. 10 Üzerinden puan vermem gerekirse 10/9

2.Marka;
itopya.com Bu siteden
baya fazla alışveriş yapmıştım, korona muhabbetlerinden önce de çok fazla siparişim oldu hiçbirinde sorun yaşamadım fakat en son yaptığım monitör
itopya-1.webp
siparişim de monitörüm çok fazla ölü pikselle gelmişti. Çok fazla uğraştım destek, vb. Maillere bakmayışları falan derken sonunda bir çözüme ulaştım. Sorunlarım düzeltildi. Yine de tavsiye ederim, fakat yoğunluktandır kargo süreleri çok uzun. 10 Üzerinden puan vermem gerekirse 10/8

3. Marka;
teknobiyotik.com
Bu siteden 2 adet sistem sipariş etmiştim. Kargo süreleri baya bir uzun sürse de yine de elime ulaşmıştı. İki sistem de kargo da bir sorun yaşamamıştı fakat gelen s
teknobiyotik-indirim-kodu.webp
istemlerimin birinde ARGB Kontrolcüm ve kumandam diğer sistemimde fanlardan 1 tanesi çalışmıyordu, destekten ulaştım kendilerine video atmamı istediler, ilettim. Aynı gün içinde yenilerini yolladılar. Şimdi ise 1 sistemimin ekran kartı bozuk, yasaktan dolayı yollayamazsınız dediler. Antalya'da yaşadığımdan yasak yok bizim şehire ama yine de onunla uğraşıyorum. 10 üzerinden puan vermem gerekirse 10/6

4.Marka
Vatanbilgisayar.com Bu marka
en çok alışveriş yaptığım markaydı, daha öncelerden çok fazla sistem topladım ve kullandım. Her ne kadar fiyatları yüksek olsa da elimizin altında bir müşteri destekleri inanılmaz iyi çalışıyordu. Hala öyle midir bilemem fakat bana çok iyi destek vermişlerdi. Tek sıkıntıları çalışanlarıydı inanılmaz bir memnuyetsizlerdi.
Tek eksikleri bu diyebilirim. 10 üzerinden puan vermem gerekirse 10/9 olur.
0DqiLgRG_400x400.webp

Maşallah markaları sen zengin etmişsin, ben Vatan bilgisayar'ı kazık buluyorum

icehesaptan sistem alanlar çoğu haftalarca sistemini beklediler parça olmadan satıyolar bazılarına eksik parça geldi

Merhabalar, bu konu da sizlere markalara göre yaşadığım tecrübelerim, bana vermiş oldukları destek, sıkıntıları ve çözüm yollarımı paylaşacağım. Lütfen herkes fanboyluğu bir kenara bırakıp düzgünce fikirlerini belirtsin. Sonuçta hiçbir marka babanızın değil. Yeni ürün,sistem vb. alacak arkadaşlara da önbilgi olsun. Tüm tecrübelerimle paylaştım. Umarım herkese yardımcı olur teşekkürler.

İlk başlamak istediğim marka;
İncehesap.com
Alıntıyı görüntüle Bu siteden
fazla ürün aldım. Monitör, ekran kartı, klavye, mouse vb. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hepsini max. 2 gün içinde kargoya verdiler. Fakat çalıştıkları kargo şirketleri çok kötü, böyle bir markanın daha iyi bir kargo şirketi ile çalışmasını beklerdim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama gaming gecesinde bazı ürünleri gereğinden fazla fiyata yükseltip sattıklarını duydum. Bir kere de denk geldim ama ne kadarı doğrudur bilemem. 10 Üzerinden puan vermem gerekirse 10/9

2.Marka;
itopya.com Bu siteden
baya fazla alışveriş yapmıştım, korona muhabbetlerinden önce de çok fazla siparişim oldu hiçbirinde sorun yaşamadım fakat en son yaptığım monitör
Alıntıyı görüntülesiparişim de monitörüm çok fazla ölü pikselle gelmişti. Çok fazla uğraştım destek, vb. Maillere bakmayışları falan derken sonunda bir çözüme ulaştım. Sorunlarım düzeltildi. Yine de tavsiye ederim, fakat yoğunluktandır kargo süreleri çok uzun. 10 Üzerinden puan vermem gerekirse 10/8

3. Marka;
teknobiyotik.com
Bu siteden 2 adet sistem sipariş etmiştim. Kargo süreleri baya bir uzun sürse de yine de elime ulaşmıştı. İki sistem de kargo da bir sorun yaşamamıştı fakat gelen sAlıntıyı görüntüleistemlerimin birinde ARGB Kontrolcüm ve kumandam diğer sistemimde fanlardan 1 tanesi çalışmıyordu, destekten ulaştım kendilerine video atmamı istediler, ilettim. Aynı gün içinde yenilerini yolladılar. Şimdi ise 1 sistemimin ekran kartı bozuk, yasaktan dolayı yollayamazsınız dediler. Antalya'da yaşadığımdan yasak yok bizim şehire ama yine de onunla uğraşıyorum. 10 üzerinden puan vermem gerekirse 10/6

4.Marka
Vatanbilgisayar.com Bu marka
en çok alışveriş yaptığım markaydı, daha öncelerden çok fazla sistem topladım ve kullandım. Her ne kadar fiyatları yüksek olsa da elimizin altında bir müşteri destekleri inanılmaz iyi çalışıyordu. Hala öyle midir bilemem fakat bana çok iyi destek vermişlerdi. Tek sıkıntıları çalışanlarıydı inanılmaz bir memnuyetsizlerdi.
Tek eksikleri bu diyebilirim. 10 üzerinden puan vermem gerekirse 10/9 olur.
Alıntıyı görüntüle
inventus nerde hocam =)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri