Kablonet 100mb veriyor kablonet.
Altyapı yok diyor yalnız.Kablonet 100mb veriyor kablonet.
Altyapı yok diyor yalnız.![]()
Altyapı varmı yokmu?Altyapı yok diyor yalnız.![]()
Binaya yeni taşındığımız için tanıdığım kişi yok o yüzden buraya sormak istedim ama olduğum bölgede kablonet kullanan arkadaşlarım 95 mb üstü hız alıyoKardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Benim ss imde bulunmaktadır yazıyor ama ?Alıntıyı görüntüleBende böyle?
Hız testi attım varsa kablonet alBinaya yeni taşındığımız için tanıdığım kişi yok o yüzden buraya sormak istedim ama olduğum bölgede kablonet kullanan arkadaşlarım 95 mb üstü hız alıyo
hızları dediği gibi veriyorsa müşteri hizmetlerinden de memnunsa arkadasların deneyebilirsin.Binaya yeni taşındığımız için tanıdığım kişi yok o yüzden buraya sormak istedim ama olduğum bölgede kablonet kullanan arkadaşlarım 95 mb üstü hız alıyo
Apartmanda falan yazıyo binada kablonet broşürleri var , binanizda fiber var yazıyo .Hız testi attım varsa kablonet al
Bilmiyorum bende böyle gözüküyor. Zaten bir kaç gündür çoğu yazı hatalı gözüküyor.Benim ss imde bulunmaktadır yazıyor ama ?