İntel i7 hız sorunu

Sphellex

80+
Reaksiyon skoru
67
arkadaşlar merhaba, İntel i7 4.Nesil işlemci kullanıyorum. Oyunlarda normal fpsler alırken bir anda çok fazla drop yiyordum. Bunun sebebini öğrendim sonunda. 2.5 3.5 GHz ile çalışırken 20 30 saniyede bir hız 0.50 GHz lere kadar düşüyor. Bunun sebebini ve nasıl çözüceğimi bilen var mıdır?

arkadaşlar merhaba, İntel i7 4.Nesil işlemci kullanıyorum. Oyunlarda normal fpsler alırken bir anda çok fazla drop yiyordum. Bunun sebebini öğrendim sonunda. 2.5 3.5 GHz ile çalışırken 20 30 saniyede bir hız 0.50 GHz lere kadar düşüyor. Bunun sebebini ve nasıl çözüceğimi bilen var mıdır?
Büyük ihtimalle ısınıyordur.

Sistem?

hangi oyunlarda oluyor? çok bence o değerler ömrü kısalır işlemcinin
hemen hemen her oyunda başıma geliyor CSGO, rocket league ,Rainbow6 siege hatta 10 15 yıllık PC lerin bile açıcagı iddia edilen Valorant ta bile 20 fps gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi oyunlarda oluyor? çok bence o değerler ömrü kısalır işlemcinin
Ne yapmam lazım bir önerin var mı

hemen hemen her oyunda başıma geliyor CSGO, rocket league ,Rainbow6 siege hatta 10 15 yıllık PC lerin bile açıcagı iddia edilen Valorant ta bile 20 fps gösteriyor

Ne yapmam lazım bir önerin var mı
valla laptop diye bişey diyemem masaüstü olsaydı upgrade yapardın bunları yap

1-Windows 10 64 bit kur
2-Turbo mod ayarları yap
3-Cantuğ Özsoyun videosundan yararlan
4- Bu siteden yardım alabilirsin https://alpgamer.com/csgo/cs-go-fps-arttirma-kodu/
5-C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\panorama Bu konumda videos yazan klasörün adını videos1 yap
6-CSGO için cfg değiştir
7- çalıştırı açıp msconfig yaz enterla önyükleme bölümünden gelişmiş seçeneklerden işlemci ve RAM ne kadar veriliyorsa ver.

csgoda yardımcı olabilirim.

[QUOTE = "tab_enter, yayın: 348486, üye: 19393"]
valla laptop diye bişey diyemem masaüstü olsaydı upgrade yapardın bunları yap

1-Windows 10 64 bit olduğunda
2-Turbo mod ayarları yap
[ORTAM = flash] WDP4HNxiZMk [/ ORTAM]
3-Cantuğ Özsoyun videosundan yararlan
[MEDIA = youtube] N6HaufY_mK4 [/ MEDIA]
4- Bu siteden yardım alabilirsin https://alpgamer.com/csgo/cs-go-fps-arttirma-kodu/
5-C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\panorama Bu konumda videos yazan klasörün adını videos1 yap
6-CSGO için cfg değiştir
[ORTAM = flash] RGoPJ48BuLs [/ ORTAM]
7- çalıştırı açıp msconfig yaz enterla önyükleme bölümünden gelişmiş seçeneklerden işlemci ve RAM ne kadar veriliyorsa ver.

csgoda yardımcı olabilirim.

Ama ne yaparsan yap ısınıyorsa soğutman lazım soğutucu alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,597
Üyeler
186,755
Son üye
enayibizmiyiz