Beni üzmeyecek klavye arıyorum

xhakan

80+
Reaksiyon skoru
4
hydra r6 rgb kullanıyorum.e tuşum bazen 2 kez basıyor.hatta bazı tuşlara bastığımda yerinden fırlıyor.bu klavyeden çok çektim
güzel bir klavye arıyorum.max.verebileceğim miktar 450-500.önceliklerim türkçe tuş dizilimi,büyük enter tuşu,bileklik desteği ve blue/red switch

Klavyenin garantisi devam ediyorsa çekinmeden verin garantiye. Markanın teknik desteği çok çok iyi.
Onun dışında yeni klavye olarak Rampage Ultimate önerebilirim istekleriniz doğrultusunda.

Klavyenin garantisi devam ediyorsa çekinmeden verin garantiye. Markanın teknik desteği çok çok iyi.
Onun dışında yeni klavye olarak Rampage Ultimate önerebilirim istekleriniz doğrultusunda.
garantiye gönderdim fakat aynı şekilde geri gönderdiler.yani sorunum çözülmedi.rampage markasına güvenim kalmadı.aslında

gamepower saber rgb

garantiye gönderdim fakat aynı şekilde geri gönderdiler.yani sorunum çözülmedi.rampage markasına güvenim kalmadı.aslında
Kullanıcı hatası olarak değerlendirmiş olabilirler, ya da faturasız gönderim yaptıysanız göndermiş olabilirler. Şansınızı tekrar deneyin. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım o markanın garantisiyle. Sizi üzmeleri kötü olmuş.

Kullanıcı hatası olarak değerlendirmiş olabilirler, ya da faturasız gönderim yaptıysanız göndermiş olabilirler. Şansınızı tekrar deneyin. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım o markanın garantisiyle. Sizi üzmeleri kötü olmuş.
gerçi garantisi de geçti.

bilek desteği gamepower warlock gamepower ogre

k55 nasıl bir klavye?önerir misiniz

Versatile gmk9 çoğu mekanik klavyeden daha fazla ses vermekte ayrıca f/p olarak çok iyi

Geri