Cs go ile ilgili yardım...

Mazekieen

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar merhaba.Kardeşimi cs go oynarken hile kullanırken yakaladım.Kendisinin hesabı prime değil ücretsiz hesap ancak aynı pc de bende kendi prime hesabımdan oynuyordum.O hesap banlanırsa benim hesabım ban yer mi? Telefon numarası mail falan farklı.tek ortak noktaları aynı pc den oynanmaları.Yardımcı olursanız sevinirim.

Senin hesabın ban yemez diye biliyorum.

Hayır, yemez kardeşin de belki valve e çaktırmamıştır :)

Arkadaşlar merhaba.Kardeşimi cs go oynarken hile kullanırken yakaladım.Kendisinin hesabı prime değil ücretsiz hesap ancak aynı PC de bende kendi prime hesabımdan oynuyordum.O hesap banlanırsa benim hesabım ban yer mi? Telefon numarası mail falan farklı.tek ortak noktaları aynı PC den oynanmaları.Yardımcı olursanız sevinirim.
PC'de hile dosyası bulunduğu için VAC Ban yeme ihtimalin yüksek.

Yok yok alakası bile yok ben 2 hesapta hile açtım banlandım hiç bir şey olmadı 25 tlyken para verip aldığım hesabımda oynamaya devam ettim formata falan gerek yok. IP ban yemiyorsun sadece o hesaptan CSGO ile ilişiğin kesiliyor. Pazara falan giremiyorsun eğer skini varsa hemen satsın yada sana versin ban yerse boşuna gider skinleri. Sonra takaslayıp yeni hesabına atarsın.

Arkadaşlar merhaba.Kardeşimi cs go oynarken hile kullanırken yakaladım.Kendisinin hesabı prime değil ücretsiz hesap ancak aynı PC de bende kendi prime hesabımdan oynuyordum.O hesap banlanırsa benim hesabım ban yer mi? Telefon numarası mail falan farklı.tek ortak noktaları aynı PC den oynanmaları.Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam dosyaları kontrol etmeye kalkarsa ban yiyebilirsin. Bir an önce o dosyalardan kurtul. Oyunun dosyalarının içine eklenmiş olanları sil.

PC'de hile dosyası bulunduğu için VAC Ban yeme ihtimalin yüksek.
Hayır ben öyle bilmiyorum hile açınca ban yemen için karşı takımın seni reportlaması gerekiyor ve overwatcha düştükten sonra yorumlayan kişinin hile olduğunu söylemesi gerekiyor ama sen garantiye al bütün hile dosyalarını sil

Steam dosya doğrulaması yaparken cs ile alakalı sistemindeki dosyaları taramaz, genel olarak steamle alakalı dosyaları tarar ve değiştirilmiş bir dosya varmı diye bakar. Senin hesabında hile açmamış olman o programların sisteminde olmadığı anlamına gelmez ve taramaya yakalanırsan ban yersin. Örnek olarak; uts2 de hile açıp cs go dan ban yiyen birçok kişi var. Kısaca steam ile alakalı bir oyunda hile kullanman seni diğer oyunlardan ban yemeyeceğinin garantisini vermez.

o hileden hileye değişir direk oyun dosyalarını değiştiriyor ise direk tüm hesaplar ban yer hileye göre değişir yani dandik bişeyse yersin bence cs go yu sil tekrar yükle sonra oyun dosyalarını doğrula

Hayır ben öyle bilmiyorum hile açınca ban yemen için karşı takımın seni reportlaması gerekiyor ve overwatcha düştükten sonra yorumlayan kişinin hile olduğunu söylemesi gerekiyor ama sen garantiye al bütün hile dosyalarını sil
OverWatch'den ban yemeye Overwatch ban denir dostum. VAC Ban bilgisayarındaki hile dosyalarından kaynaklı ban türüdür.

Geri