Bu Saatten Sonra Mining Yapmak Mantıklı Mı?

Unary

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba dostlar ben ethereum madenciliği yapmaya karar verdim fakat internetten biraz araştırınca yakın zamanda ethereum 2.0 geçileceği ve madenciliğin ortadan kalkacağını öğrendim sizce bu saatten zonra mining işne girmek mantıklı mı kazanç elde edilir mi?

hAyrı Lütfen Ekran kArtLarimi Saln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o.O2:cry:

iği yapmaya karar verdim fakat internetten biraz araştırınca yakın zamanda ethereum 2.0 geçileceği ve madenciliğin ortadan kalkacağını öğrendim sizce
Madencilik bitmez, ekran kartı hayali kuranlar ortaya laf atıyor sonra arkasından gelen ağzından salyası akan koyunlar aynı fikri savunuyor. Eth2 felan gelse bile kazılabilecek farklı coinler var.

Madencilik bitmez, ekran kartı hayali kuranlar ortaya laf atıyor sonra arkasından gelen ağzından salyası akan koyunlar aynı fikri savunuyor. Eth2 felan gelse bile kazılabilecek farklı coinler var.
Peki bu piyasada ekran kartı alıp bu işe girmek mantıklı olur mu

Merhaba dostlar ben ethereum madenciliği yapmaya karar verdim fakat internetten biraz araştırınca yakın zamanda ethereum 2.0 geçileceği ve madenciliğin ortadan kalkacağını öğrendim sizce bu saatten zonra mining işne girmek mantıklı mı kazanç elde edilir mi?
Biraz geç kalınmış gibi

Mantıksız. Saat gece 2 olmuş. Sabah yapın miningi (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri