Sapphire RX 570 4GB Isınma sorunu

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
arkadaşlar Sapphire Pulse RX 570 4GB Kullanıyorum. bilen bilir Unturned Adlı oyunda (fazla sistem gereksinimi yok) diğer oyunların hepsinde 60-65 derece geçmeyen bir kart nasıl sadece 4GB lik depolama alanı olan bir oyunda bu kadar ısınır anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar Sapphire Pulse RX 570 4GB Kullanıyorum. bilen bilir Unturned Adlı oyunda (fazla sistem gereksinimi yok) diğer oyunların hepsinde 60-65 derece geçmeyen bir kart nasıl sadece 4GB lik depolama alanı olan bir oyunda bu kadar ısınır anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
hocam sıcaklık ne durumda kartta ? Söyleseniz .

Selam ben berat hangi oyunlarda bu derecede alıyor bu 80-81 derece olan kritik ısıları ve boşta kaç derece çalışıyor ?
MİNNİG Yaptınmı?
%Kaç'ta çalıştıryorsun fanları?
Macunu kurumuş olabilirmi kartın?

Termal macun diyicemde anormal hocam oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ediniz
oyunun dosya bütünlüğü derken hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam ben berat hangi oyunlarda bu derecede alıyor bu 80-81 derece olan kritik ısıları ve boşta kaç derece çalışıyor ?
MİNNİG Yaptınmı?
%Kaç'ta çalıştıryorsun fanları?
Macunu kurumuş olabilirmi kartın?
fanlar %75 mining yapılmadı macun hakkında bir fikrim yok.

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun , bu kartı
2 ay kadar bir şey oldu. 2.elden almıştım. alan adamda internet kafesinde kullanacaktı ama korona girdiğinden kullanamadı. kısacası kart orda 1 yıl kadar durdu adamda koronanın gitmeyeceğini anlayınca sattı elindeki PC'leri. mining yapmıyordu çünkü mining için elinde 580 8GB'lik kartlar vardı 10 tane kadar onları kullanıyordu.

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun , bu kartı
ciddi ciddi eski 10-11 yıllık laptopumda bu kadar ısınmıyordu. nasıl bu kartta ısınıyor anlamadım.

Şimdi sana bir kaç çözüm yolu önericeğim...

-Ekran kartının bakımını yap terman macununu falan yenilet

-Kasanda az fan var ise oyunlar'da çok ısnıyorsa oyunlarda ara çözümü

-H-a bu arada bakımdan sonra dene düzelmez ise o kartın içinde bir çöp'lü k vardır iyi forumlar.

2 ay kadar bir şey oldu. 2.elden almıştım. alan adamda internet kafesinde kullanacaktı ama korona girdiğinden kullanamadı. kısacası kart orda 1 yıl kadar durdu adamda koronanın gitmeyeceğini anlayınca sattı elindeki PC'leri. mining yapmıyordu çünkü mining için elinde 580 8GB'lik kartlar vardı 10 tane kadar onları kullanıyordu.

ciddi ciddi eski 10-11 yıllık laptopumda bu kadar ısınmıyordu. nasıl bu kartta ısınıyor anlamadım.
Ya termal macun ya da hata. Fanlar %75 iken ne pulse ne de nitro+ nun o kadar ısınmasına ihtimal yok. Garantiye yollayıp termal macun yeniletebiliyordun galiba. Kasan nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,993
Üyeler
185,205
Son üye
eflatun
Geri