Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Yükseliyor. İyi bir şey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen çok zarar ettin mi peki caner ab
Zarar edecek para yok o.O2
Şaka maka 100 TL karım vardı onu zarar ettim.
Niye dersen
Toplam en son 250 TL zarar ettim. Daha daha dedim. Sonra kaybettim. Eğer aç gözlü olmasaydım ful kar ile yoluma devam edecektim.
Eğer aç gözlü değilsen ve akılcı bir şekilde yatırım yaparsan kaybetmezsin.

Hayırlı geceler sahura uyanınca burada olurum iyi forumlar

Yükseliyor. İyi bir şey?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zarar edecek para yok o.O2
Şaka maka 100 TL karım vardı onu zarar ettim.
Niye dersen
Toplam en son 250 TL zarar ettim. Daha daha dedim. Sonra kaybettim. Eğer aç gözlü olmasaydım ful kar ile yoluma devam edecektim.
Eğer aç gözlü değilsen ve akılcı bir şekilde yatırım yaparsan kaybetmezsin.
ben sürekli artışı görünce bu daha artar diyerek satmam. Çünkü sattıktan sonra artmaya devam edese keşke satmasaydım diye üzülürüm sonradan. Ama belki de zarar ederim. Nersinden baksan bu iş adamı tilt eder

ben sürekli artışı görünce bu daha artar diyerek satmam. Çünkü sattıktan sonra artmaya devam edese keşke satmasaydım diye üzülürüm sonradan. Ama belki de zarar ederim. Nersinden baksan bu iş adamı tilt eder
Ben artık "tilt " olmuyorum.
Dersimi aldım.

Ben artık "tilt " olmuyorum.
Dersimi aldım.
Ben dersimi alana kadar çok para kaybederim zaten aşırı da şanssızım ben mining yapmaya dewam zaten çok güzel para geliyor riske gerek yok. Her seferimde gaza gelip buraya yazıyom sonra da hiçbişi yapmadan R liyorum xd

Ben dersimi alana kadar çok para kaybederim zaten aşırı da şanssızım ben mining yapmaya dewam zaten çok güzel para geliyor riske gerek yok. Her seferimde gaza gelip buraya yazıyom sonra da hiçbişi yapmadan R liyorum xd
Sende ki para yok mu ben de olacak. 1 yıla 100.000

Aynısını aave de yaşıyorum ama pek zarar sayılnaz kardan kayıp

Geri