Neler Yeni

Redmi Note 9 Pro telefonda ROM atarken hata

Yavuz241

80+ Bronze
Merhabalar. Dün akşam saatleri ile telefonum renkli yazılarda MIUI ekranında takılı kaldı. Ondan sonra foruma sorduğumda MIUI Türkiye formuna yönlendirdiler.
Bu linkteki işlemleri yaparken aşağıdaki hatayı aldım yardımcı olabilir misiniz?
Aldığım hatanın fotoğrafı

Ekler

• room.PNG
    room.PNG
    27.8 KB · Hit: 132

Paterica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğit Arıcı
adımları yanlış yapmışsındır ya da eksik
kendin yapamazsan bi telefoncuya götür yaparlar

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Merhabalar. Dün akşam saatleri ile telefonum renkli yazılarda MIUI ekranında takılı kaldı. Ondan sonra foruma sorduğumda MIUI Türkiye formuna yönlendirdiler.
Bu linkteki işlemleri yaparken aşağıdaki hatayı aldım yardımcı olabilir misiniz?
Aldığım hatanın fotoğrafı
Xiaomi kullanmıyorum fakat Android ile uğraşıyorum ondan ötürü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım fakat Xiaomi hakkında pek bir bilgim yok. Anladığım kadarıyla siz bootloader kilidini açmadan custom ROM kurmaya çalışıyorsunuz. Attığınız fotoğraftaki gibi XiaomiADB kullanın fakat sideload ile yüklediğiniz dosya orijinal Xiaomi ROM dosyası olsun. Daha sonra orijinal Xiaomi sistemi açıldığında telefonun bootloader kilidini açmanız lazım. Bootloader kilidini açmadan custom ROM yükleyemezsiniz. Açmanız muhtemelen cihazın garantisini devre dışı bırakacaktır. Yine de yapmak istiyorsanız internette Xiaomi bootloader kilidi nasıl açılır diye bir sürü yazı ve video var. Herhangi bir problem olacağını sanmıyorum ama sorumluluğu tamamen kendiniz üstlenerek yapın bu işlemi. Oluşabilecek herhangi bir problemden ne ben, ne bu forum, ne Xiaomi ne de bu programları yapan kişiler sorumludur.

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adımları yanlış yapmışsındır ya da eksik
kendin yapamazsan bi telefoncuya götür yaparlar
Hocam eksik veya yanlış olma ihtimali yok çünkü zaten topu topu 3 adım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi kullanmıyorum fakat Android ile uğraşıyorum ondan ötürü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım fakat Xiaomi hakkında pek bir bilgim yok. Anladığım kadarıyla siz bootloader kilidini açmadan custom ROM kurmaya çalışıyorsunuz. Attığınız fotoğraftaki gibi XiaomiADB kullanın fakat sideload ile yüklediğiniz dosya orijinal Xiaomi ROM dosyası olsun. Daha sonra orijinal Xiaomi sistemi açıldığında telefonun bootloader kilidini açmanız lazım. Bootloader kilidini açmadan custom ROM yükleyemezsiniz. Açmanız muhtemelen cihazın garantisini devre dışı bırakacaktır. Yine de yapmak istiyorsanız internette Xiaomi bootloader kilidi nasıl açılır diye bir sürü yazı ve video var. Herhangi bir problem olacağını sanmıyorum ama sorumluluğu tamamen kendiniz üstlenerek yapın bu işlemi. Oluşabilecek herhangi bir problemden ne ben, ne bu forum, ne Xiaomi ne de bu programları yapan kişiler sorumludur.
Anladım hocam teşekkür ederim. İşi bilen bir telefoncuya götürsem telefonumu onların yaptığı müdahele telefonumu garanti dışı bırakır mı? Telefonumun daha 1.5 sene garantisi var gitsin istemiyorum.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

Anladım hocam teşekkür ederim. İşi bilen bir telefoncuya götürsem telefonumu onların yaptığı müdahele telefonumu garanti dışı bırakır mı? Telefonumun daha 1.5 sene garantisi var gitsin istemiyorum.
Garantisi zaten gitmiş durumda şu an

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün

Onların da yapacağı işlem benim dediğim işlem gibi olur. Fakat benim dediğim işlemde sideload yapacağınız dosya orijinal ROM dosyası olacağından dolayı XiaomiADB hata vermez ve bootloader kilidini açmana gerek kalmaz, bootloader kilidini açmayacağın için de garantisi bozulmaz diye tahmin ediyorum. Fakat dediğim gibi Xiaomi'yi pek kullanmadığım için garanti politikalarını bilmiyorum. Sen bu işlemi yaparak çoktan bozmuş da olabilirsin. Zaten telefonu tekrar kullanılabilir hale getirmek için orijinal rom atman lazım. Bir de mümkünse cihazın download modunda iken başka bir cihazdan fotoğrafını çekip atman mümkün mü?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Rom dosyasını buradan indirin.

Custom değil stock rom kurmaya çalışıyor. Xiaomi fastboot u stock romu bootloader açık olmadan yükleyebilir.

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün

Custom değil stock rom kurmaya çalışıyor. Xiaomi fastboot u stock romu bootloader açık olmadan yükleyebilir.
XiaomiADB It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package diye hata vermiş ondan ötürü custom ROM diye düşündüm. Stock ROM atarsa sorunu çözülür ama garantisi devre dışı kaldı mı sizce benim pek bir bilgim yok garanti politikası hakkında.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
XiaomiADB It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package diye hata vermiş ondan ötürü custom ROM diye düşündüm. Stock ROM atarsa sorunu çözülür ama garantisi devre dışı kaldı mı sizce benim pek bir bilgim yok garanti politikası hakkında.
Stock garanti dışı bırakmıyor. Zaten garanti çok gerekli değil. Düşürdün kırılıdı, kullanıcı hatası, suya düştü, kullanıcı hatası.

Yavuz241

80+ Bronze

Hocam rom dosyasını burdan indirdim zaten ama bir değişme olmadı yine aynı hata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,185
Üyeler
172,794
Son üye
mustafa5225
Top Bottom