Ips ve va farkı

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşlar ben grafik tasarım okuyorum lisedeyim oyunda oynuyorum tabi ıps renkleri en doğru yansıtan panel ama va ile arasında çok da fark var mı oyun ve tasarım için alıcam o yüzden va alıcam ama renkler arasında çok da fark varsa işimi düşünüp ips almam gerek

Arkadaşlar ben grafik tasarım okuyorum lisedeyim oyunda oynuyorum tabi ıps renkleri en doğru yansıtan panel ama va ile arasında çok da fark var mı oyun ve tasarım için alıcam o yüzden va alıcam ama renkler arasında çok da fark varsa işimi düşünüp ips almam gerek
Grafik tasarım için IPS öneriliyor. IPS renkleri başka açıdan bakarken bozmaz ve renkleri çok canlı verir.

IPS alırsan oyunda da üzmez.

Hangi oyun için kullanacağınıza göre değişir ama garfik okuduğunuz için sizin yinede IPS ekran almanız daha doğru olur.
Cs go , rainbow tarzı fps oyunları tepkime süresş va da mı ips de mi daha fazladır ?

IPS ile VA arasında ciddi bir ton farkı var ciddi diyorum bak hisseder baya bi

Oyun için IPS alırdım çünkü TN oyun için olsada renkleri çok kötü veriyor. VA oyun için önerilmez tepkime süresi çok fazla özellikle Siyahtan-Beyaza Beyazdan-Siyaha
Mesela ips olarak aoc24g2u va olarak asus tuf gaming vg24vq oyun için hangisi iyidir ?

Paran varsa ips al ciddiyim. VA panel msi monitör aldım siyah renkleri çok siyah beyazlar çok beyaz bir ortası yok. Renkler filan güzel ama siyah renkler can yakıyor bilgin olsun

Geri