DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Arkadaşlar i7 3960x işlemciye soğutma önerir misiniz?? bütçe 300 500 arası. Sıvı soğutma var mı bu aralıklarda ? Ve 2. el sıvı soğutma alınır mı ?
Bunlardan birini öneririm 300-400 TL lik soğutuculara kafa tutuyorlarArkadaşlar i7 3960x işlemciye soğutma önerir misiniz?? bütçe 300 500 arası. Sıvı soğutma var mı bu aralıklarda ? Ve 2. el sıvı soğutma alınır mı ?
Hocam işlemci tdp değeri mi ne varmış.Sanırım 130 falanmış yüksek diyolar sıvı soğutma falan diyolar da gerek var mı ?Bunlardan birini öneririm 300-400 TL lik soğutuculara kafa tutuyorlar
Snowman T6 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu Rainbow Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Snowman T6 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu Rainbow Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
300-500 arası bütçesi var. Daha iyisini almak varken neden onları alsın ki?Bunlardan birini öneririm 300-400 TL lik soğutuculara kafa tutuyorlar
Snowman T6 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu Rainbow Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Snowman T6 (AMD/Intel Uyumlu) CPU Soğutucu Rainbow Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam işlemci tdp değeri mi ne varmış.Sanırım 130 falanmış yüksek diyolar sıvı soğutma falan diyolar da gerek var mı ?
Fazlasıyla yeter, OC bile yapabilirsiniz bunla.Bunu öneririm.
ID-COOLING SE-234 ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat | Gelbura.com
O işlemciye de uyumlu.
Hocam peki 2.el sıvı soğutma alınır mı ? yani daha mı iyi olur yoksa bu attığınız mı daha iyidir ?300-500 arası bütçesi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fazlasıyla yeter, OC bile yapabilirsiniz bunla.
Daha iyi soğutabilme ihtimali var da uzun ömürlü olmaz.Hocam peki 2.el sıvı soğutma alınır mı ? yani daha mı iyi olur yoksa bu attığınız mı daha iyidir ?
Tamamdır.Teşekkür ederimDaha iyi soğutabilme ihtimali var da uzun ömürlü olmaz.
Dediğim şey zaten çoğu sıvı soğutmayı ya geçiyor, ya yakın sonuçlar veriyor. 360MM'ler hariç.
Bu arada sormayı unuttum, kasanız neydi?Tamamdır.Teşekkür ederim
daha almadım kasayı.MSI MAG100R modeline bakıyorum önerileriniz var mı ? hava akışı iyi olan 500 TL'ye kadar sınır var kasada daBu arada sormayı unuttum, kasanız neydi?
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotikdaha almadım kasayı.MSI MAG100R modeline bakıyorum önerileriniz var mı ? hava akışı iyi olan 500 TL'ye kadar sınır var kasada da
Ekran kartım sığar mı asus gtx 980ti poseidon
Sığar.Ekran kartım sığar mı asus gtx 980ti poseidon