i7 3960x Soğutma önerileri

DoğukanYzc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
Arkadaşlar i7 3960x işlemciye soğutma önerir misiniz?? bütçe 300 500 arası. Sıvı soğutma var mı bu aralıklarda ? Ve 2. el sıvı soğutma alınır mı ?

Arkadaşlar i7 3960x işlemciye soğutma önerir misiniz?? bütçe 300 500 arası. Sıvı soğutma var mı bu aralıklarda ? Ve 2. el sıvı soğutma alınır mı ?
Bunlardan birini öneririm 300-400 TL lik soğutuculara kafa tutuyorlar

Hocam işlemci tdp değeri mi ne varmış.Sanırım 130 falanmış yüksek diyolar sıvı soğutma falan diyolar da gerek var mı ?

300-500 arası bütçesi var. Daha iyisini almak varken neden onları alsın ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemci tdp değeri mi ne varmış.Sanırım 130 falanmış yüksek diyolar sıvı soğutma falan diyolar da gerek var mı ?
Fazlasıyla yeter, OC bile yapabilirsiniz bunla.

300-500 arası bütçesi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazlasıyla yeter, OC bile yapabilirsiniz bunla.
Hocam peki 2.el sıvı soğutma alınır mı ? yani daha mı iyi olur yoksa bu attığınız mı daha iyidir ?

Hocam peki 2.el sıvı soğutma alınır mı ? yani daha mı iyi olur yoksa bu attığınız mı daha iyidir ?
Daha iyi soğutabilme ihtimali var da uzun ömürlü olmaz.
Dediğim şey zaten çoğu sıvı soğutmayı ya geçiyor, ya yakın sonuçlar veriyor. 360MM'ler hariç.

Daha iyi soğutabilme ihtimali var da uzun ömürlü olmaz.
Dediğim şey zaten çoğu sıvı soğutmayı ya geçiyor, ya yakın sonuçlar veriyor. 360MM'ler hariç.
Tamamdır.Teşekkür ederim

Bu arada sormayı unuttum, kasanız neydi?
daha almadım kasayı.MSI MAG100R modeline bakıyorum önerileriniz var mı ? hava akışı iyi olan 500 TL'ye kadar sınır var kasada da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri