5600x için B550 önerisi

Arkadaşlar sistem topluyorum b550 konusunda karar kılamadım önerileriniz nelerdir ben
Asus rog strix B550-F düşündüm var mı öneriniz
Kasa:TD 500 ve ya Lian li 215 tam karar vermedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@RefX

B550f den dhaa mi iyi

b550f ve b550 a ile eşit olması lazım Alıntıyı görüntüle
Güvenilir mi buna göre mi alıyım

Arkadaşlar sistem topluyorum b550 konusunda karar kılamadım önerileriniz nelerdir ben

@RefX
TD500 alacaksanız fanları değiştirmenizi öneririm, traktör gibi çalışıyorlar.

B550f den dhaa mi iyi
B550-F Gayet iyi bir anakart. B550'lerin en iyilerinden birisi bence. Ben tam okumamıştım konuyu uygun fiyatlı B550 arıyorsunuz sanıyordum :D neyse B550-F karar iyi bir anakart olan https://www.gittigidiyor.com/bilgis...&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc&id=665071685 (bence B550-F Kadar iyi)

TD500 alacaksanız fanları değiştirmenizi öneririm, traktör gibi çalışıyorlar.
hocam sesli güldürdünüz :D

B550-F Gayet iyi bir anakart. B550'lerin en iyilerinden birisi bence. Ben tam okumamıştım konuyu uygun fiyatlı B550 arıyorsunuz sanıyordum :D neyse B550-F karar iyi bir anakart olan https://www.gittigidiyor.com/bilgis...&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc&id=665071685 (bence B550-F Kadar iyi)

hocam sesli güldürdünüz :D

Tmm ben dün konu açtım 1 kişi daha sesli çalışıyor dedi 215 almak dhaa mantıklı hiç kötü bsiey görmedim

Tmm ben dün konu açtım 1 kişi daha sesli çalışıyor dedi 215 almak dhaa mantıklı hiç kötü bsiey görmedim
Lian Li'yi kullanan insan görmediğiniz için olabilir, ama sessiz çalışıyorlardır diye varsayımda bulunabiliriz herhalde.

@RefX
Hangisi ucuz ise onu alın benzer kalitede anakartlardır ayrıca td500 beyaz renk ise aynı anakartın rog a gaming modeli var beyaz onu alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,681
Üyeler
195,428
Son üye
kuweru
Geri