50 TL'ye Kadar Klavye Önerisi?

Reaksiyon skoru
135
Arkadaslar klavye icin cok bir bütçem yok. 50 tl lik bir klavye onerirmisiniz. Fiyat cok dusuk biliyorum..

Arkadaslar klavye icin cok bir bütçem yok. 50 TL lik bir klavye onerirmisiniz. Fiyat cok dusuk biliyorum..
Yukarıdakileri alma bence.
Haftaya A101'e gelecek, onu satın alırsın.
Düzgün kullanırsan, sorun falan da pek yaşamazsın.
Fiyatı 40 TL - aydınlatma var.
Screenshot_50.webp

Hocam tuşların sertlik düzeyi nedir ve kullandıkça yumuşyormu?
Benim denk geldiğim bir olay değil.
Bende A101'den aldığım farklı bir model daha var.
Şu an SABER RGB kullanıyorum ama geçenlerde bir iş için tekrar bağlamıştım, hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor.
Zaten çok bir şey beklememek lazım. Fiyatına göre gayet güzel çalışıyor.
1621360185481.png

Şu an SABER RGB kullanıyorum ama geçenlerde bir iş için tekrar bağlamıştım, hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor.
Alıntıyı görüntüle

Siz moderatör değil miydiniz?

Alıntıyı görüntüle
Galiba yanlış anladınız demek istediğimi ben daha çok yumuşak hisli seviyorum tuşları fakat bütçe belli olduğu için pek seçenek şansım yok , bazı klavyelerde ilk alındığında sert olup ta sonradan birazda olsa yumuşama olur ya hani o olay A101'den aldığınız klavyede varmı diye sordum

Galiba yanlış anladınız demek istediğimi ben daha çok yumuşak hisli seviyorum tuşları fakat bütçe belli olduğu için pek seçenek şansım yok , bazı klavyelerde ilk alındığında sert olup ta sonradan birazda olsa yumuşama olur ya hani o olay A101'den aldığınız klavyede varmı diye sordum
Sert değildi tuşlar, gayet normaldi.
Eğer deneme imkanın varsa dene, gerekirse iade edersin.

Sert değildi tuşlar, gayet normaldi.
Eğer deneme imkanın varsa dene, gerekirse iade edersin.
Tamam hocam sağolun , 1 hafta beklemek yerine A101'in sitesinden sipariş verdim umarım bi sorun yaşamam

Geri