MİKROFONDA BAS SORUNU LÜTFEN YARDIM EDİN BIKTIM!!

Reaksiyon skoru
94
Merhabalar. Plantronics RIG 500pro kulaklık kullanıyorum. Ekran kaydı vs aldığımda arkada aşırı rahatsız edici düzeyde bas sesi geliyor. Denemediğim yöntem bakmadığım site veya forum kalmadı. Lütfen yardımcı olun bıktım site site gezip bir şeyler denemekten.

Bass Db'sini düşürdünüz mü? Ayrıca CAPSLOCK kapatınız.

Bass Db'sini düşürdünüz mü? Ayrıca CAPSLOCK kapatınız.
İnternetten baktığımda mikrofon ses düzeyinin altında mikrofon bası diye bir kısım var ordan kısıyorlar ama bende gözükmüyor yalnızca mikrofon ses düzeyini ayarlayabiliyorum.

İnternetten baktığımda mikrofon ses düzeyinin altında mikrofon bası diye bir kısım var ordan kısıyorlar ama bende gözükmüyor yalnızca mikrofon ses düzeyini ayarlayabiliyorum.
Başka yerlerde kayıt aldın mı?

Ses denetim masasından kulaklığınız takılıyken bass düşürmeyi denediniz mi?

Denedim ama mikrofon bası denen kısım yok bende yalnızca mikrofon ses düzeyini ayarlayabiliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var görünüyor ama siteye girince hata veriyor.
Onu bulma imkanın varsa, güzel olur.

Evet aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.

Denedim ama mikrofon bası denen kısım yok bende yalnızca mikrofon ses düzeyini ayarlayabiliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.
Ses denetim masası kayıt aygıtlarında sesi dinle özelliği sırasında aynı hata oluyor mu?Ayrıca mikrofon ses geliştirmelerini oluyorsa ses dinle kısmından olmuyorsa kayıt yaparak dener misiniz?

Ses denetim masası kayıt aygıtlarında sesi dinle özelliği sırasında aynı hata oluyor mu?Ayrıca mikrofon ses geliştirmelerini oluyorsa ses dinle kısmından olmuyorsa kayıt yaparak dener misiniz?

Ses denetim masasında dinlerken de aynı bası duyuyorum.

Geri