Oyuncu Koltuğu önerisi

Ben aldığım zaman Kl-r40 ciddi indirimdeydi f/p olarak almıştım. Ama şu an bu fiyatlarda Xdrive tercih ederim çünkü resmen rampage fiyat olarak Xdrive a yaklaşmış. Xdrive ın koltuk modellerine göre kilo boy tablosu vardı ona bakmanızı öneririm. Kilo ve boyunuza hangi koltuk uygun gelirse alın. Zaten X drive koltukların hepsi rahattır.
https://www.hepsiburada.com/xdrive-akdeniz-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-siyah-pm-HB00000WIVW6 bunu almak istiyorum sizce pişman olur muyum?

Evet hocam bi koltuğa 1000 lira vermek istemiyorum.
O kadar paralar verilmek istemiyorsa alınabilir fakat yastıklar çok aşağıda kalıyor kısa oyuncu koltuklarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok geniş ve uzun bir koltuk, rahat edersiniz ama zayıf ve boyunuz çok uzun değilse X drive akıncı modeline de bakabilirsiniz bel ve boyun desteği avantajı daha iyi

O kadar paralar verilmek istemiyorsa alınabilir fakat yastıklar çok aşağıda kalıyor kısa oyuncu koltuklarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok geniş ve uzun bir koltuk, rahat edersiniz ama zayıf ve boyunuz çok uzun değilse X drive akıncı modeline de bakabilirsiniz bel ve boyun desteği avantajı daha iyi
90 kilo 1.83 boyum var, sizce verilen paraya değer mi?

90 kilo 1.83 boyum var, sizce verilen paraya değer mi?
O zaman Xdrive akıncı biraz küçük gelebilir attığınız Akdeniz modelini tercih edin. Hak etme konusuna gelirsek, bence Bir koltuk için fazla ben de kıyıp verdim uzun yıllar kullanmak için. Ama eğer paraya kıyılacaksa almışken xdrive alın

O zaman Xdrive akıncı biraz küçük gelebilir attığınız Akdeniz modelini tercih edin. Hak etme konusuna gelirsek, bence Bir koltuk için fazla ben de kıyıp verdim uzun yıllar kullanmak için. Ama eğer paraya kıyılacaksa almışken xdrive alın
Teşekkür ederim hocam

Çok araştırdım, çok yorum ve şikayet okudum en sonra xDrive satın almaya karar kıldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri