Yeni Çıkan CHİA COİN (XCH)

20tb harddisk alsam 6000 TL tutar ne kadar kazanırım acaba
Şu an hiç kazanamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese selamlar dostlar geçen gün internette gezerken chia coin (XCH) denilen bir coin gördüm anladığım kadarıyla ssd/hdd gibi bileşenlere dosya yazarak bu coini elde edebiliryoruz (bir çeşit mining) bende denemek için gerekli programları yükledim ve başlattım gelişmeleri buraya bildireceğim.Ayrıca coin hakkında bilgisi olan bu gönderinin altına yazabilir herkes bilgilensin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kaç GB HDD/SSD kullanıyorsun?

Bad Sectorlü dasdandik laptop HDD'mi kullanma vaktı geldi🤭

rez alıyorum .

Herkese selamlar dostlar geçen gün internette gezerken chia coin (XCH) denilen bir coin gördüm anladığım kadarıyla ssd/hdd gibi bileşenlere dosya yazarak bu coini elde edebiliryoruz (bir çeşit mining) bende denemek için gerekli programları yükledim ve başlattım gelişmeleri buraya bildireceğim.Ayrıca coin hakkında bilgisi olan bu gönderinin altına yazabilir herkes bilgilensin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Dostum 101 GiB'lik alanda nasıl arsa yapıyorsun? Daha fazla istiyor sanki

Dostum 101 GiB'lik alanda nasıl arsa yapıyorsun? Daha fazla istiyor sanki
2021.04.20-12.10.png
buradaki seçeneklerden istediğini seçebiliyorsun soldakiler sıkıştırılmış boyutları sağdakiler diskte kapladığı boyutlar

buradaki seçeneklerden istediğini seçebiliyorsun soldakiler sıkıştırılmış boyutları sağdakiler diskte kapladığı boyutlar
Anladım.

1 arsa'yı ne kadar sürede kuruyor?

Anladım.

nvme ssd kullanırsan 5-7 saat arasında kuruyor fakat benim gibi yavaş bir hdd kullanırsan 12-16 saat arası sürebiliyor

Anladım.

ayrıca dün %40 civarında elektrikler gittiği için bugün sıfırdan başlatmak zorunda kaldım biraz gecikicem sonuçları açıklamakta

nvme ssd kullanırsan 5-7 saat arasında kuruyor fakat benim gibi yavaş bir hdd kullanırsan 12-16 saat arası sürebiliyor

ayrıca dün %40 civarında elektrikler gittiği için bugün sıfırdan başlatmak zorunda kaldım biraz gecikicem sonuçları açıklamakta
galiba arsa kurulduktan sonra da elektrikler kesilirse tekrar kuruyorsun. Emin değilim.

Kurulunca tahmini kazancı gösteriyor. ayda 1 xch mi neveriyor. Çoğu kişi yüksek bütçeli bir iş olduğunu söylüyor. 320 dolar ile piyasaya çıkacak diyorlar.

galiba arsa kurulduktan sonra da elektrikler kesilirse tekrar kuruyorsun. Emin değilim.

Kurulunca tahmini kazancı gösteriyor. ayda 1 xch mi neveriyor. Çoğu kişi yüksek bütçeli bir iş olduğunu söylüyor. 320 dolar ile piyasaya çıkacak diyorlar.
320 dolar ile çıkarsa ayda 1 xch bile mükemmel olur

arasyı kurarken giderse sıfırlanıyo fakat kurduktan sonra istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun sanırım

320 dolar ile çıkarsa ayda 1 xch bile mükemmel olur
Söylentiler böyle. millet 1 ay önceden başlamış. 130 Tib lik başlangıç rig'i kuran var. Bende bi 4TB Hdd alabilirim aileyi ikna edersem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,072
Üyeler
174,052
Son üye
Mertsa
Geri