Neler Yeni

Yeni Çıkan CHİA COİN (XCH)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
20tb harddisk alsam 6000 TL tutar ne kadar kazanırım acaba
Şu an hiç kazanamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selamlar dostlar geçen gün internette gezerken chia coin (XCH) denilen bir coin gördüm anladığım kadarıyla ssd/hdd gibi bileşenlere dosya yazarak bu coini elde edebiliryoruz (bir çeşit mining) bende denemek için gerekli programları yükledim ve başlattım gelişmeleri buraya bildireceğim.Ayrıca coin hakkında bilgisi olan bu gönderinin altına yazabilir herkes bilgilensin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kaç GB HDD/SSD kullanıyorsun?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bad Sectorlü dasdandik laptop HDD'mi kullanma vaktı geldi🤭

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
rez alıyorum .

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Herkese selamlar dostlar geçen gün internette gezerken chia coin (XCH) denilen bir coin gördüm anladığım kadarıyla ssd/hdd gibi bileşenlere dosya yazarak bu coini elde edebiliryoruz (bir çeşit mining) bende denemek için gerekli programları yükledim ve başlattım gelişmeleri buraya bildireceğim.Ayrıca coin hakkında bilgisi olan bu gönderinin altına yazabilir herkes bilgilensin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Dostum 101 GiB'lik alanda nasıl arsa yapıyorsun? Daha fazla istiyor sanki

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Dostum 101 GiB'lik alanda nasıl arsa yapıyorsun? Daha fazla istiyor sanki
2021.04.20-12.10.png
buradaki seçeneklerden istediğini seçebiliyorsun soldakiler sıkıştırılmış boyutları sağdakiler diskte kapladığı boyutlar

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Anladım.

1 arsa'yı ne kadar sürede kuruyor?
nvme ssd kullanırsan 5-7 saat arasında kuruyor fakat benim gibi yavaş bir hdd kullanırsan 12-16 saat arası sürebiliyor

Anladım.

1 arsa'yı ne kadar sürede kuruyor?
ayrıca dün %40 civarında elektrikler gittiği için bugün sıfırdan başlatmak zorunda kaldım biraz gecikicem sonuçları açıklamakta

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
nvme ssd kullanırsan 5-7 saat arasında kuruyor fakat benim gibi yavaş bir hdd kullanırsan 12-16 saat arası sürebiliyor

ayrıca dün %40 civarında elektrikler gittiği için bugün sıfırdan başlatmak zorunda kaldım biraz gecikicem sonuçları açıklamakta
galiba arsa kurulduktan sonra da elektrikler kesilirse tekrar kuruyorsun. Emin değilim.

Kurulunca tahmini kazancı gösteriyor. ayda 1 xch mi neveriyor. Çoğu kişi yüksek bütçeli bir iş olduğunu söylüyor. 320 dolar ile piyasaya çıkacak diyorlar.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
galiba arsa kurulduktan sonra da elektrikler kesilirse tekrar kuruyorsun. Emin değilim.

Kurulunca tahmini kazancı gösteriyor. ayda 1 xch mi neveriyor. Çoğu kişi yüksek bütçeli bir iş olduğunu söylüyor. 320 dolar ile piyasaya çıkacak diyorlar.
320 dolar ile çıkarsa ayda 1 xch bile mükemmel olur

arasyı kurarken giderse sıfırlanıyo fakat kurduktan sonra istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun sanırım

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
320 dolar ile çıkarsa ayda 1 xch bile mükemmel olur
Söylentiler böyle. millet 1 ay önceden başlamış. 130 Tib lik başlangıç rig'i kuran var. Bende bi 4TB Hdd alabilirim aileyi ikna edersem.

Top Bottom