Ps4 slim 3-4Yil Götürür Mü???

Hiç PS geçmişin yoksa PS4 seni 3-4 yıl götürecektir. Çünkü özel oyunlar var.
Daha Önce Ps'de tek Oynadigim Oyun Pes13 du sadece Uncharted4 serisini ilk ciktigi yil bir youtuberdan izlemistim baska turlu hicbir oyunu ne oynadim ne izledim

Daha Önce Ps'de tek Oynadigim Oyun Pes13 du sadece Uncharted4 serisini ilk ciktigi yil bir youtuberdan izlemistim baska turlu hicbir oyunu ne oynadim ne izledim
O zaman net PS4 almalısın. O kadar özel oyunu kaçırman büyük kayıp olur.

Anladim Konsol Benim İcin İkinci Planda Eger Pc almazsam Konsol alacagim Buyuk ihtimalle XSS alacagim
XSS+Gamepass al rahatına bak. 10klık PC görevini görüyor. Oyunum kasacak mı derdi yok indir oyna mis.

XSS+Gamepass al rahatına bak. 10klık PC görevini görüyor. Oyunum kasacak mı derdi yok indir oyna mis.
Yani knk tabii ki öyle ama ben aslinda dersler içinde bir pc almayi düşünüyorum yani suan adam akilli monitör Dahil pc 7300-7400Tl Eğer Babam Pahali derse XSS alirim

Bunu Almayi Ve Yanina
Ps Plus
Uncharted4 Ve Rdr2 almayi düşünüyorum Ve tabii ki pes 2021 de

Ps 4 slim 3-4yil daha goturur mu yoksa =4100Tl

XSS+1YİLLİK GAMEPASS ALMAK mi daha Mantikli=4400Tl
Xbox series s öneririm

Yani knk tabii ki öyle ama ben aslinda dersler içinde bir pc almayi düşünüyorum yani suan adam akilli monitör Dahil pc 7300-7400Tl Eğer Babam Pahali derse XSS alirim
Ha iş ders boyutuna girdiyse PC alacaksın.

Aynen iste o yuzden falan pc istiyorum
O zaman yapacak bir şey yok PC şart. Ha şunu da yapabilirsin. Sadece derslerin için dandik ucuz bir bilgisayar alabilirsin. Oyun oynayacağın zaman XBOXa geçersin.

O zaman yapacak bir şey yok PC şart. Ha şunu da yapabilirsin. Sadece derslerin için dandik ucuz bir bilgisayar alabilirsin. Oyun oynayacağın zaman XBOXa geçersin.
Ya mantıklı fakat dersten kastim eba zoom falan degil bilisim dersi falan bide hocalar sunum falan istiyo

Geri