Nedir bu "ODİN" düşmanlığı

Oyun çok zor olmadığı sürece kullanmam 10-2 veya 11-4 gibi olduğu sürece öyle olursa takımca alırız ama ben genelde vandal one tap atıyorum çok gerek kalmıyor

Çok kötü silah zaten, hızı çok sınırlıyor, isteyen alsın normal silah varsa elinde her türlü vuruyosun odini zaten.

şahsi olarak valorant oynamıyorum ama snrm cs deki oto gibi bir şey (gıcıklık seviyesi olarak ) bu kdr fazla tartışma olması bence saçma bir oyunu oynuyorsanız tüm silahlarını kabullenmelisiniz sizden bir üstünlüğü yok isterseniz sizde seçebilirsiniz.

Kafaya vuramayan botların bir numaralı tercihi odin. Çekmeye devam edin Headshoot oranım yükseliyor.

Yaw oyunda odin çekiyorum takımdakiler diyor odin alma neysa sonra harita "assent"' ta midin öbür ucundan 2 adam indiriyorum sonra ölüyorum sonra sen odin ve ares dışında bişey oynayamayanmı yemin ederim rakipler daha sövmeden takım başlıyor bıktım yaw

(Buaradan odin düşmanı arkadaşlara sesleniyorum isteyen istediğini alır sizde alabilirsiniz bi bana özel değil silah kullanamıyorum dersen benim sorunum değil o zaman pasha pasha kalın mermiyi gafana yiyeceksin)

Bilmiyorum bu odin nefretinin sebebini ama iyi kontrollü bir vandal karşısında odinli biri sıkıntı yaşar genel olarak dengim kişileri böyle rahatça indiriyorum.

Yaw oyunda odin çekiyorum takımdakiler diyor odin alma neysa sonra harita "assent"' ta midin öbür ucundan 2 adam indiriyorum sonra ölüyorum sonra sen odin ve ares dışında bişey oynayamayanmı yemin ederim rakipler daha sövmeden takım başlıyor bıktım yaw

(Buaradan odin düşmanı arkadaşlara sesleniyorum isteyen istediğini alır sizde alabilirsiniz bi bana özel değil silah kullanamıyorum dersen benim sorunum değil o zaman pasha pasha kalın mermiyi gafana yiyeceksin)
şunu anlamıyorum odin kullananlara noob diyorlar kendileri odin ateş etmeye başlayana kadar 1 kafa vursa öldürür ama vuramıyor vuruyorsa neden şiakyet ediyor ne güzel kill alıyor (odin kullanmıyorum )

Son düzenleme:
Kilasik odinci işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri