Sistem Takviye Önerisi

bruuak

80+
Reaksiyon skoru
198
Merhaba
Şuan Amd Athlon II X2 260 3.2 Ghz kullanıyorum. İkinci el Amd Phenom II X4 9750 ilanı gördüm 90 TL civarı bir fiyatı var temize benziyor. Fiyatına değer bir performans değişimi olur mu? İnternetten karşılaştırmalarına baktım ancak 260 daha iyi bir puan almış ama tam anlam veremiyorum bu karşılaştırmalara. Ha birde bu işlemciyi almak yerine 4 GB ram takviyesi de yapabilirim. İkisinden birini seçmeliyim. Sizce ne yapmalıyım? Hangisinin performansa etkisi daha fazla olur? Teşekkürler.

Çok değişim lmaz.

Merhaba
Şuan AMD Athlon II X2 260 3.2 Ghz kullanıyorum. İkinci el AMD Phenom II X4 9750 ilanı gördüm 90 TL civarı bir fiyatı var temize benziyor. Fiyatına değer bir performans değişimi olur mu? İnternetten karşılaştırmalarına baktım ancak 260 daha iyi bir puan almış ama tam anlam veremiyorum bu karşılaştırmalara. Ha birde bu işlemciyi almak yerine 4 GB RAM takviyesi de yapabilirim. İkisinden birini seçmeliyim. Sizce ne yapmalıyım? Hangisinin performansa etkisi daha fazla olur? Teşekkürler.
Çok değişim olmaz ama işlemciyi değiştirmek daha mantıklı görünüyor

4Gb ram daha iyi şayet şu anki sistem 4gb ramli ise

Evet sistemim imzamda ki gibidir. Peki bu işlemci yerine hangi işlemcileri alabilirim.

İmzayı görmemişim telefondan yazıyorum(işkence) şu an için 4gb ram alın. ilerde birikim yapıp r5 1600 af falan alırsınız yoksa ölü yatırım olur bana kalırsa

İmzayı görmemişim telefondan yazıyorum(işkence) şu an için 4gb RAM alın. ilerde birikim yapıp r5 1600 af falan alırsınız yoksa ölü yatırım olur bana kalırsa
Teşekkürler

Degisim çok olmaz gerek yok alma

Herkese teşekkürler peki am3 bu sistemde performans farkı görebileceğim işlemci öneriniz var mıdır?

AM 3 Sokete 1600AF Almakmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri