DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 605
Dış görünüş msı. Hava akışı ve soğutma için dark kasa.hangisini almalıyım?
ikisinin de fiyatları aynı 10-20 TL fark var
Dış görünüş msı. Hava akışı ve soğutma için dark kasa.hangisini almalıyım?
onu bende bilmiyorum.Daha benimkide kargoda.Sordum foruma ama cevap yazan olmadı. Dikey yeri olmasa bile dark yine alınır yani.Önemli olan görünüş değil parçaların ısınmaması bence.kasanın dikey ekran kartı takma desteği varmı
O fiyata gametech daha iyi lnaDark maxima v12 ondan daha üstün bir kasa. Hem kalite hem özellik hem boyut olarak. 100M' in rakibi gametech kasalar![]()
Maxima ama V20.hangisini almalıyım?
ben o kasa için sormadım zaten vazgeçtim ya dark alacam yada razer eğer razerde dik ekran kartı desteği yoksa dark alacambende kasayı bugün sipariş verdim soruyu sordum ama cevap gelmedi
700 TL ye kadar çıkabileceğimi sanmıyorumO fiyata gametech daha iyi lna
Maxima ama V20.
bende dark aldım dostum onu diyorum.ben o kasa için sormadım zaten vazgeçtim ya dark alacam yada razer eğer razerde dik ekran kartı desteği yoksa dark alacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
700 TL ye kadar çıkabileceğimi sanmıyorum
dark kasayı sipariş ettim.Fakat dikey ekran kartı takma yeri var mı bilmiyorum bende. Ama diyorum ki "Dikey kart takma yeri bile olmasa dark alınabilir hava akışı bakımından daha güzel bir kasa".eğer şuan sipariş ettiğin kasa darksa onun dikey ekran kartı desteği var.(eğer yanlış anlamadıysam)
Sanırım kasa dikey kart takmayı destekliyor.Fakat aparatı içinden çıkmıyor.Sizin ekstradan almanız lazım."sanırım"eğer şuan sipariş ettiğin kasa darksa onun dikey ekran kartı desteği var.(eğer yanlış anlamadıysam)
onu bilmiyorum internetten araştır kankamkasanın dikey ekran kartı takma desteği varmı
Gametech kasalara laf ettirmem haberin olsunDark maxima v12 ondan daha üstün bir kasa. Hem kalite hem özellik hem boyut olarak. 100M' in rakibi gametech kasalar![]()
bilmiyorum işte kankam ben dik takmayı düşünmedim hiç o yüzden bilmiyorum araştırkanka şuan senin kullandığın kasa için sordum o soruyu var mı yok mu