''Önce'' kelimesini kullandım. Konudan bile önemli bir kriter benim için. Yazı okunamayacak derecede oluyor.konumuz o mu? zaten konu başı başkaları söyledi
Konuyu okumadım.
''Önce'' kelimesini kullandım. Konudan bile önemli bir kriter benim için. Yazı okunamayacak derecede oluyor.konumuz o mu? zaten konu başı başkaları söyledi
Kemal ile Ekrem bizi batırdı ! Çok yaşa erDOğan !Ah be ünlem koymasan anlamayacaktık !
Ulan Kemal Ulan Kemal Batırdın ülkeyi
Aynyok daha önceden ünlem koymamıştı ironisi anlaşılmadığı için linç yemişti lşfşfsdfsdfkl
Gerçek sanacak bir kişi olacağına adım kadar eminimkeşke sadece batırsa ağzına etti ülkenin
heheheheheehehe ivit.way trilla maden işine girmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende
birileri maaşına zam istemiştirLAN DÜŞÜYODU BU 8.07 OLMUŞTU NEDEN 8.27 OLDU LAN NEDEN GENE NE OLDU BİR DÜŞMÜYO DÜŞCEK GİBİ YAPIP FAKE ATIYOR
Ayrıldım o işten çok masum canını yaktık çokkk nasıl vericez hesabını bir ben bir imparot bilirimparatorluğun verdiği asgari maaş yetmeyince tabi
Yapıyor ama çok para yedi be söylentiye göre kendisine ait order 666 varmış tüm ihalaler bunlar alıyor köprü yapılcak bunlar yol yapılcak bunlar geçen sarayın onuen bir Gemi geldi [Gemicik] nutkun tutulur nerden alındı kımın parası iel alındı bilinmiyor.palpatine çok iyi adam ya yol yaptı köprü yaptı uzay sarayı yaptı
birde geçen 128 mil...Yapıyor ama çok para yedi be söylentiye göre kendisine ait order 666 varmış tüm ihalaler bunlar alıyor köprü yapılcak bunlar yol yapılcak bunlar geçen sarayın onuen bir Gemi geldi [Gemicik] nutkun tutulur nerden alındı kımın parası iel alındı bilinmiyor.
birde geçen 128 mil...
Bir dakika kapı çalıyor kargo gelmiş