Youtube Valorant editleri yapmaya başladım nasıl olmuş?

Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.
Sizce nasıl olmuş? Neleri düzeltebilirim yorumlarsanız sevinirim.

oyunun seside az bir şey olmalı bence

Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.

https://www.youtube.com/channel/UCPtKANHaZfUnEolTe_cvJUw buyur dostum belki birşeyler öğrenirsin çok başarılı geliyor videoları

oyunun seside az bir şey olmalı bence
Hocam klipleri son 2 dakikasını alacak sekilde nvidiadan alıyorum o da mikrofon sesi, bundan kaynaklı klavye ve mouse seslerini de alıyor ondan pek yapamadım onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.youtube.com/channel/UCPtKANHaZfUnEolTe_cvJUw buyur dostum belki birşeyler öğrenirsin çok başarılı geliyor videoları
bakıyorum hocam teşekkür ederim.

Eline sağlık güzel olmuş fakat daha iyi vuruşlar koyup adam öldüğü zaman bass iyice artsa çok hoş olur birde aynımüzik üzerinde çok durmuşsun eline sağlık

Dostum birde onur Naci öztürkler diye bir youtube KANALI var bir göz at derim

Eline sağlık güzel olmuş fakat daha iyi vuruşlar koyup adam öldüğü zaman bass iyice artsa çok hoş olur birde aynımüzik üzerinde çok durmuşsun eline sağlık

Dostum birde onur Naci öztürkler diye bir youtube KANALI var bir göz at derim
Dikkate alacagım hocam dediğiniz kanala da bakarm teşekkürler

Ağır çekimin fpsi çok düşük bunu dengelemen gerek.

Olmamış, beğenmedim.

Videoyu izleyince kalanını söylerim ama ilk olarak o baştaki müzik kulağımı çınlattı

Müzik tam olmamış ama onun dışında eline sağlık güzel olmuş

3 dakika yapmanı tavsiye etmem 1 dakika ideal bence

Böyle yazmak yerine keşke nereler olmamış nasıl daha iyi olurdu ondan bahsetsen...
Tamam eleştirme özgürlüğü var ama bu kadar dar eleştirmek?
Bassları kaçırdığın andan izlemeyi bıraktım olmamış kendinde biliyorsun diğerleri gibi pofpoflamicağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri