Neler Yeni

Youtube Valorant editleri yapmaya başladım nasıl olmuş?

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.
Sizce nasıl olmuş? Neleri düzeltebilirim yorumlarsanız sevinirim.

çok beğenemedim ama editlerde daha fazla şey öğrenip daha iyi yapmanlazım ozaman süper olr ışık var

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.

eline sağlık

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

Vuruş şarkı uyumu olsaymış daha iyi olurmuş

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ladiff diye bir kanallda var onada bak sitersden
Hayranlıkla izliyorum onu şuan için yeniyim o editler biraz aşıyor gibi ama zamanla o seviyelere çıkmayı isterim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hayranlıkla izliyorum onu şuan için yeniyim o editler biraz aşıyor gibi ama zamanla o seviyelere çıkmayı isterim
Kullandığın program nedir? tavsiyeler verebilirim "Ladiff" adlı kanalın yaptığı editlerde aman aman bir edit değil.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bassları kaçırdığın andan izlemeyi bıraktım olmamış kendinde biliyorsun diğerleri gibi pofpoflamicağım.
sana kim pofpofla dedi? :D Güldürme konudan uzayıp bir daha edit konularıma girmezsin hem sen hem ben mutlu oluruz :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
3 dakika yapmanı tavsiye etmem 1 dakika ideal bence
hocam elimde videolar var 2 civarında çıkarma hedefim var genel edit videoları zaten 2 civarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok beğenemedim ama editlerde daha fazla şey öğrenip daha iyi yapmanlazım ozaman süper olr ışık var
teşekkür ederim hocam zamanla daha iyi içerikler çıkarmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür edeirm

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam ilk başlangıç için iyi olmuş.
Editlerinizi daha iyi yere getirebileceğini düşündüğüm birkaç fikrim var.
şarkının zamanlaması ile düşmanın vurulduğu zaman aynı olmalı
editlerinizde daha çok kill ile dolu görüntü koyarsanız daha hoş olur bence kill aldıktan sonra o sahne çok bekliyor umarım demek istediğimi anlamışsınızdır

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

fayuk_w

80+ Bronze

Görüntü=360p
İçerik=2160p
(y)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Sinirlenmek?
Ben zaten eleştirin diye buraya attım ama gelip beğenmedim olmamış demen bir eleştri değil...
Beğenmedim olmamış demek bir eleştiridir kötüleme değildir farkındaysan "çöp birdaha edit yapma" demedim olmamış dedim gelip burda çok iyi olmuş diyecek halim yok.

Top Bottom