Neler Yeni

Youtube Valorant editleri yapmaya başladım nasıl olmuş?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kullandığın program nedir? tavsiyeler verebilirim "Ladiff" adlı kanalın yaptığı editlerde aman aman bir edit değil.
Deneme amaçlı mobile edit programı olan inshot ile yapıldı. Ayrıca o kanal bunu çok uzun süredir yapıyor benim ise ilk...

fayuk_w

80+ Bronze
Sinirlenmek?
Ben zaten eleştirin diye buraya attım ama gelip beğenmedim olmamış demen bir eleştri değil...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu övgü galiba teşekkür ederimm :D
nereden montajı ve kayıdı alıyorsun

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Beğenmedim olmamış demek bir eleştiridir kötüleme değildir farkındaysan "çöp birdaha edit yapma" demedim olmamış dedim.
Onu da beklerim senden. Olmamış demek yerine nerenin olmadıgını ve neyin olmadıgını belirtmen insanlara karşı saygınlığını artırır.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
şarkının zamanlaması ile düşmanın vurulduğu zaman aynı olmalı
Buna uğraşacağım.
hocam ilk başlangıç için iyi olmuş.
teşekkür ederim :)
editlerinizde daha çok kill ile dolu görüntü koyarsanız daha hoş olur bence kill aldıktan sonra o sahne çok bekliyor umarım demek istediğimi anlamışsınızdır
Anladım yani 1 dakika bile olsa daha fazla kill koymalıyım. Daha fazla klip eklerim benzer süreye.

nereden montajı ve kayıdı alıyorsun
ekran kaydını nvidia üstünden alıyorum genelde son 2 dakikayı alarak videolarımda kullanıyorum. Montajı ilk defaya mahsus inshot diğerlerinde ise after effect kullanmayı düşünüyorum
Mobile ile yapıcaksan Alight Motion bilgisayardan ise After Effects öneririm.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.
Sizce nasıl olmuş? Neleri düzeltebilirim yorumlarsanız sevinirim.

Oyun içerisinde hareketler hızlı ama müzik yavaş.

Hızlı müzik eklemeliydin ve o müzikte senin vurduğun alanlarda ses çıkmalıydı, mesela silahla headshot attığında silah sesi, bıçakla vurduğunda bıçak sesi gibi...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öncelikle eline sağlık, çok güzel olmuş. Hangi programı kullandın? Hem kayıt alırken hem de videoyu editlerken.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Oyun içerisinde hareketler hızlı ama müzik yavaş.

Hızlı müzik eklemeliydin ve o müzikte senin vurduğun alanlarda ses çıkmalıydı, mesela silahla headshot attığında silah sesi, bıçakla vurduğunda bıçak sesi gibi...
Haklısınız hocam söyledikleriniz bana da mantıklı geldi. Bunlara daha fazla dikkat edip daha fazla vuruş olan videolarda daha hızlı müzikler tercih edeceğim.

Öncelikle eline sağlık, çok güzel olmuş. Hangi programı kullandın? Hem kayıt alırken hem de videoyu editlerken.
Kayıt alırken nvidia ile aldım edit ise inshot ve bazı kısımları vn video editör ile yaptım. Bundan sonra after effect ile yapacagım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kayıt alırken nvidia ile aldım edit ise inshot ve bazı kısımları vn video editör ile yaptım. Bundan sonra after effect ile yapacagım
Anladım, teşekkür ederim sağ olun. Umarım iyi yerlere gelirsiniz. :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim.
İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak.
Sizce nasıl olmuş? Neleri düzeltebilirim yorumlarsanız sevinirim.

İzlerken baş ağrısı oldu videoda şarkılar çok baslı vs beynim patlıcaktı az kala bir de bir ara efkarlı şarkı koymuşun saçma olmuş ekran karartmayı tam no scipdan sonra koyarsan güzel olur

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Anladım, teşekkür ederim sağ olun. Umarım iyi yerlere gelirsiniz. :)
ben de teşekkür ederim, umarımm

İzlerken baş ağrısı oldu videoda şarkılar çok baslı vs beynim patlıcaktı az kala bir de bir ara efkarlı şarkı koymuşun saçma olmuş ekran karartmayı tam no scipdan sonra koyarsan güzel olur
hocam efkarlı müzik mi? baş ağrısı mı? yanlış video mu izlediniz acaba bilmiyorum...
Sesleri ideal seviyede kullandım ama fazla mı olmuş? daha dikkatli olurum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
ben de teşekkür ederim, umarımm

hocam efkarlı müzik mi? baş ağrısı mı? yanlış video mu izlediniz acaba bilmiyorum...
Sesleri ideal seviyede kullandım ama fazla mı olmuş? daha dikkatli olurum
0.05 bak bir de soundcore life Q10 kullanıyorum bass up açık çok bass vurdu gibi oldum nedence

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom