Akıl sağlığım kötü, yardım edin

black metal dinle

Mantıksız doktora gitsin
Psikolojisi kötü olan birisine hastaneye gitmesini tavsiye etmek yerine oyun oyna diyorsunuz. Ne diyeyim, "aşırı haklısınız oyun oynasın" mı diyeyim?
Eğer hastaneye gitmesi gereken bir durumda ise zaten bunu kendisi biliyordur. Burada konu açıyor ki farklı bir çözüm arıyordur. Bunu siz tahmin edemiyorsanız o da sizin kusurunuz olsun. Bizim hastaneye git dememiz hiç bir şey ifade etmez zaten. Hastaneye gidip uzmana görünmek ilk akla gelen çözüm bunu söyleme gereği bile duymadım.

Oyun oynama kısmına gelirsek, oyun oynamak zaman geçirme türüdür. Eğer sürekli oyun oynarsa dertlerini unutur. Sürekli kötü şeyler düşünmek yerine en basitinden a mı gitsek b mi sorusunu düşünür. Oyun oynamanın iyi geleceğini düşündüğüm için bunu önerdim.
Varmıdır başka bir probleminiz veya dahice bir çözümünüz? Hastaneye gitmek gibi.

Eğer hastaneye gitmesi gereken bir durumda ise zaten bunu kendisi biliyordur. Burada konu açıyor ki farklı bir çözüm arıyordur. Bunu siz tahmin edemiyorsanız o da sizin kusurunuz olsun. Bizim hastaneye git dememiz hiç bir şey ifade etmez zaten. Hastaneye gidip uzmana görünmek ilk akla gelen çözüm bunu söyleme gereği bile duymadım.

Oyun oynama kısmına gelirsek, oyun oynamak zaman geçirme türüdür. Eğer sürekli oyun oynarsa dertlerini unutur. Sürekli kötü şeyler düşünmek yerine en basitinden a mı gitsek b mi sorusunu düşünür. Oyun oynamanın iyi geleceğini düşündüğüm için bunu önerdim.
Varmıdır başka bir probleminiz veya dahice bir çözümünüz? Hastaneye gitmek gibi.
Oyun oynamak hiçbir şey çözmez, sadece kaçmaya yarar. Kaç kaç nereye kadar? Ömrünün sonuna kadar Oyun mu oynasın??

Oyun oyna dışarıda hava al Hobi bul

Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım😔
yemek ye düzelr

Geceleri daralmanıza neden olan şey nedir ne düşünüyorsunuz da sizi bu hale getirebiliyor ? Ailenizle paylaştınız mı ?
Sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum. Mesela, şuan omzum ağrıyor. Düşünüyorum,ya tümör varsa? Bu ağrılar,harbici kötü bir tümör ün başlangıcı ise? Gece olunca etraf sakinleşince de daha çok takılıyor kafama. Öyle yani.

Oyun oynamak hiçbir şey çözmez, sadece kaçmaya yarar. Kaç kaç nereye kadar? Ömrünün sonuna kadar Oyun mu oynasın??
Oyun oynamak ile kaçmak ne alaka dostum?
Kaçmak dediğin durumu kabullenmemektir.
Oyun oynamak insana iyi gelir dertlerini unutturur. Bir zamanlar benimde kafam kötüydü ve bilgisayar ile uğraştım. Oyun oynadım, bilgisayarı söküp temizledim. Kendime bir aktivite buldum ki zaman geçsin ve dertlerimi unutayım sürekli aklımda beni rahatsız etmesin.

Bana mantıklı gelen bu ve önerdim, sana mantıklı gelmiyorsa kendine sakla ve sana daha mantıklı gelen önerini yap. Yapabileceğimiz sadece öneri vermek bu kadar ötesi yok.

Bende senin gibiyim ama arada mutlu olduğum oluyor

Oyun oynamak ile kaçmak ne alaka dostum?
Kaçmak dediğin durumu kabullenmemektir.
Oyun oynamak insana iyi gelir dertlerini unutturur. Bir zamanlar benimde kafam kötüydü ve bilgisayar ile uğraştım. Oyun oynadım, bilgisayarı söküp temizledim. Kendime bir aktivite buldum ki zaman geçsin ve dertlerimi unutayım sürekli aklımda beni rahatsız etmesin.

Bana mantıklı gelen bu ve önerdim, sana mantıklı gelmiyorsa kendine sakla ve sana daha mantıklı gelen önerini yap. Yapabileceğimiz sadece öneri vermek bu kadar ötesi yok.
Kankam adamın sıkıntısı dert değil. Dertler oyun oynayarak gider, çünkü unutma sürecinde kafana takmazsın. Fakat bir psikolojik sorunu oyun ile çözemezsin, oyun sadece başında geçirdiğin sürede seni rahatlatıri kalıcı bir çözüm sunmaz. Demek istediğim buydu galiba yanlış anlaşıldım

Geri