knk prozac ne ki bende küçükken kullanmıştımKullanıcı adından anlıyorum ki sen zamanında PROZac kullanmışsın.
aslında o tür rahatsızlıklarda kendine zarar veremezsinBendede aynısı var hiç geçmiyor kendime zarar bile veriyorum ama bir kaç kişiye anlatınca rahatlıyorum bence deneyin.
Antidepresan ilaç. En kaba tabiriyle psikoloji düzeltmeye yarar.knk prozac ne ki bende küçükken kullanmıştım
benim daha çok bozmuştu durduk yere gülüyordumAntidepresan ilaç. En kaba tabiriyle psikoloji düzeltmeye yarar.
Gülmek iyidir boşverbenim daha çok bozmuştu durduk yere gülüyordum
Benimki biraz farklı doğrusu haklısınız.aslında o tür rahatsızlıklarda kendine zarar veremezsin
Ona vereceğim para cebimde kalırsa daha iyi destek olur gibi geliyorKaju yiyebilir doğal Antidepresan diye okudum Allah sifa versin
Biz sana buradan cümlelerimizle bir yere kadar yardım edebiliriz. Sana tavsiyem terapiste git.Selamünaleyküm. Dediğim gibi,akil sağlığım kötüye doğru gidiyor. Özellikle geceleri, çok daralıyorum. Sanki bana bişey olacakmış gibi, ölümden, sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum.en ufak şeyden, ölesiye korkuyorum. Bütün gün sürüyor. Geceleri çekilmez hale geliyor. Yardım edin. Psikolojimi nasıl yüksek tutabilirim? Daha önce bu durumu yaşamış veya yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum? Yardım