Yardım IDP.ALEXA.53 VİRÜS MÜ?

-cN4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Arkadaşlar
bu virüs mü acil yardım lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar lütfen yardım edin

arkadaşlar help lütfen...

Ekler

• resim_2021-04-23_004428.png
    resim_2021-04-23_004428.png
    42 KB · Hit: 171
En İyi Cevap
Avast Free Antivirus yazılımını kendi kaldırma aracıyla sisteminden kaldırabilirsin. Çünkü veritabanı ve koruma bakımından rakiplerine göre başarısızdır. Bir başka konu olarak kullanıcı verilerini sattığı için davalık olması da kullanıcılarını tehlikeye atıyor. Bu yüzden yanlış pozitifler veya eksik zararlı taraması yapabiliyor.

Bilgisayarında zararlı taraması yapmak için Malwarebytes ve AdwCleaner kullanabilirsin. Çıkan zararlıları da temizleyebilirsin.

Zararlıların hepsi temizlendikten sonra bilgisayarında gerçek zamanlı antivirüs yazılımı olarak Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsin. Kendisi de ücretsiz bir antivirüs...
Avast Free Antivirus yazılımını kendi kaldırma aracıyla sisteminden kaldırabilirsin. Çünkü veritabanı ve koruma bakımından rakiplerine göre başarısızdır. Bir başka konu olarak kullanıcı verilerini sattığı için davalık olması da kullanıcılarını tehlikeye atıyor. Bu yüzden yanlış pozitifler veya eksik zararlı taraması yapabiliyor.

Bilgisayarında zararlı taraması yapmak için Malwarebytes ve AdwCleaner kullanabilirsin. Çıkan zararlıları da temizleyebilirsin.

Zararlıların hepsi temizlendikten sonra bilgisayarında gerçek zamanlı antivirüs yazılımı olarak Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsin. Kendisi de ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.

En İyi Cevap
Arkadaşlar
bu virüs mü acil yardım lütfen

arkadaşlar lütfen yardım edin

arkadaşlar help lütfen...

Zararlıların hepsi temizlendikten sonra bilgisayarında gerçek zamanlı antivirüs yazılımı olarak Kaspersky Security Cloud - Free kullanabilirsin. Kendisi de ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.
Ne avastı hocam avg bu

Arkadaşlar virüs mü değil mi yani?

Bilmiyorum ama kaspersky'in suresi bitti parada yok kartta

malware ile yaptım tarama bisey bulmadi
o zaman sıkıntı yoktur
avast (avg)
benim gameloopu da virüs olarak görüyor oysa emulatör

google
arama kısmı
IDP virüs mü
Genel anlamda, bir IDP.Generic, genel kötü amaçlı yazılım belirtildiğinde anti-virüs yazılımı pencerelerinde görünen bir şeydir. ... Bu, çalıştırdığınız virüsten koruma programının dosyayı tanımayacağı anlamına gelir, bu nedenle varsayılan olarak onu virüs olarak etiketler.

kısaca tanıyamadığı dosyayı virüs diye etiketliyor

google
arama kısmı
IDP virüs mü
Genel anlamda, bir IDP.Generic, genel kötü amaçlı yazılım belirtildiğinde anti-virüs yazılımı pencerelerinde görünen bir şeydir. ... Bu, çalıştırdığınız virüsten koruma programının dosyayı tanımayacağı anlamına gelir, bu nedenle varsayılan olarak onu virüs olarak etiketler.

kısaca tanıyamadığı dosyayı virüs diye etiketliyor
ama orada idp.generic yaziyor

Geri