Mobil Emulator Önerisi

Mojo jojo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,744
BlueStacks dışında mobil emulator önerisi.

Bluestacks çok hantal ya çok kasan bir program.

Stabil olması dert değil pekte ya.
İçine apk kursam yeter.
Her emulator apk desteği verir. Ld player, bluestacks, nox, MEmu. Bunlar emulator pazarının en dikkat çekenleri. Multiplayer (pubg, cod vb) oyunlar içinse Gameloop en stabili.

Emulatorde stabilite ve sistemi yormaması önemli şayet uzun kullanılacak ya da app geliştirilecek, bu şartlar göz önünde kesinlikle bulundurulmalı

MEmu, ben direk kendim kuruyorum. Emülatörlerden daha az özelliğe sahip ama daha stabil oluyorlar.

Her emulator apk desteği verir. Ld player, bluestacks, nox, MEmu. Bunlar emulator pazarının en dikkat çekenleri. Multiplayer (PUBG, cod vb) oyunlar içinse Gameloop en stabili.

Emulatorde stabilite ve sistemi yormaması önemli şayet uzun kullanılacak ya da app geliştirilecek, bu şartlar göz önünde kesinlikle bulundurulmalı
Şimdi bakınca gameloop olduğunu gördüm.
Nasıl apk oyun kurabilirim ?

Şimdi bakınca gameloop olduğunu gördüm.
Nasıl apk oyun kurabilirim ?
Gameloop hiç kullanmadım fakat internette istediğin uygulama ve sürümünü yazıp sonuna apk diye arttığında çıkan apk uzantılı dosyaları indirebilirsin. İndirdikten sonra dosyayı emulator un üstüne sürüklediğinde (Dosya kopyalar gibi emulator açıp ekrana atacaksın dosyayı) otomatik kendisi yükleyecektir.

Google play store da bulunan uygulamaları emulator içindeki mağazadan da aratıp indirebilirsin.

Gameloop hiç kullanmadım fakat internette istediğin uygulama ve sürümünü yazıp sonuna apk diye arttığında çıkan apk uzantılı dosyaları indirebilirsin. İndirdikten sonra dosyayı emulator un üstüne sürüklediğinde (Dosya kopyalar gibi emulator açıp ekrana atacaksın dosyayı) otomatik kendisi yükleyecektir.

Google play store da bulunan uygulamaları emulator içindeki mağazadan da aratıp indirebilirsin.
Dostum, GameLoop ta arama yerine örneğin ''Shadow Fight 2'' diye aratıyorum çıkmıyor.
Ya da Zombie Tsunami diye aratınca da çıkmıyor.

Geri