Başka yok mu ya ?Gameloop
Hmm, içine apk oyun falan da kurabileceğim emulator var mı ?Bluestacks çok hantal ya çok kasan bir program.
Nox player en stabil olanı. Root özelliği olması sayesinde tek tıkla root erişimi de alabiliyorsun.Hmm, içine apk oyun falan da kurabileceğim emulator var mı ?
Stabil olması dert değil pekte ya.Nox player en stabil olanı. Root özelliği olması sayesinde tek tıkla root erişimi de alabiliyorsun.
Her emulator apk desteği verir. Ld player, bluestacks, nox, MEmu. Bunlar emulator pazarının en dikkat çekenleri. Multiplayer (pubg, cod vb) oyunlar içinse Gameloop en stabili.Stabil olması dert değil pekte ya.
İçine apk kursam yeter.
Şimdi bakınca gameloop olduğunu gördüm.Her emulator apk desteği verir. Ld player, bluestacks, nox, MEmu. Bunlar emulator pazarının en dikkat çekenleri. Multiplayer (PUBG, cod vb) oyunlar içinse Gameloop en stabili.
Emulatorde stabilite ve sistemi yormaması önemli şayet uzun kullanılacak ya da app geliştirilecek, bu şartlar göz önünde kesinlikle bulundurulmalı
Gameloop hiç kullanmadım fakat internette istediğin uygulama ve sürümünü yazıp sonuna apk diye arttığında çıkan apk uzantılı dosyaları indirebilirsin. İndirdikten sonra dosyayı emulator un üstüne sürüklediğinde (Dosya kopyalar gibi emulator açıp ekrana atacaksın dosyayı) otomatik kendisi yükleyecektir.Şimdi bakınca gameloop olduğunu gördüm.
Nasıl apk oyun kurabilirim ?
Dostum, GameLoop ta arama yerine örneğin ''Shadow Fight 2'' diye aratıyorum çıkmıyor.Gameloop hiç kullanmadım fakat internette istediğin uygulama ve sürümünü yazıp sonuna apk diye arttığında çıkan apk uzantılı dosyaları indirebilirsin. İndirdikten sonra dosyayı emulator un üstüne sürüklediğinde (Dosya kopyalar gibi emulator açıp ekrana atacaksın dosyayı) otomatik kendisi yükleyecektir.
Google play store da bulunan uygulamaları emulator içindeki mağazadan da aratıp indirebilirsin.
Google play uygulaması yok mu?Dostum, GameLoop ta arama yerine örneğin ''Shadow Fight 2'' diye aratıyorum çıkmıyor.
Ya da Zombie Tsunami diye aratınca da çıkmıyor.