Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
E o zaman başlamayacaktın gpu kardeş. Kısa oyunlara yönel şöyle 10-15 saatte bitecek.Rdr 2 80 saat diyor dedektif abi ben ömrümü gömsem bitmez.
E o zaman başlamayacaktın gpu kardeş. Kısa oyunlara yönel şöyle 10-15 saatte bitecek.Rdr 2 80 saat diyor dedektif abi ben ömrümü gömsem bitmez.
D-Dostum karlı bölüm çok kısa sürüyor 3-5 yürüyorsun hemen mevsim değişiyor.Karlı bölümde oyunu sildim. Çok baydı 2 saat at sürmek![]()
İkinci cümlenin sonuna nokta koy.Karlı bölümde oyunu sildim. Çok baydı 2 saat at sürmek![]()
Neden düzenledin hemen. 10 Tane yazım yanlışı vardı bu cümlede.Ekran kartı kardeşim sen biraz sabırsızsın galiba o yüzden oynayacağın oyuna önceden bir bak kaç saat sürüyormuş.
?İkinci cümlenin sonuna nokta koy.
Hani?Neden düzenledin hemen. 10 Tane yazım yanlışı vardı bu cümlede.
?
Ne hani?Hani?
Dostum, sen onları da düzeltirsin şimdi diye düzelttim. Türkçe öğretmenisin ya hani. Bende özel eğitim öğretmenliği okuyorum. Bende seni düzeltebilirim istiyorsan yeri geldiğinde.Neden düzenledin hemen. 10 Tane yazım yanlışı vardı bu cümlede.
?
Dostum o konuya aynı şeyi 30 kişi yazdı neden bana taktınız anlamadım? Dil öğrenmek isteyen adam daha kendi dilini bilmiyor.Dostum, sen onları da düzeltirsin şimdi diye düzelttim. Türkçe öğretmenisin ya hani. Bende özel eğitim öğretmenliği okuyorum. Bende seni düzeltebilirim istiyorsan yeri geldiğinde.![]()
Tamam aga neyse. Özür dilerim biraz fazla üstüne gittim.Dostum o konuya aynı şeyi 30 kişi yazdı neden bana taktınız anlamadım? Dil öğrenmek isteyen adam daha kendi dilini bilmiyor.
Bende oyunun türkçesi konsolda yok diye ağlıyorum hayat çok değişik birisi sindire sindire oynar birisi ağlar biriside hanimiş bana diyip oyunu silerOyunu yaşayarak oynaman lazım.Ben rdr 2 yi bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. Sindire sindire.
Çünkü biliyorum şuanda öyle bir oyun yok. O karaktere bürünmen lazım.
oyun sıkıcıysa sıkılırsın.Merhaba bir tek bende mi var bu sorun bilmiyorum ama geçenlerde rdr 2 30 dk oynadım ve sildim cyberpunkı bitirmeme 2-3 saat kalmıştı sildim şuana kadar sadece undertaleyi bitirebildim.![]()