Başlanan oyunu bitirememek

Neden düzenledin hemen. 10 Tane yazım yanlışı vardı bu cümlede.

?
Dostum, sen onları da düzeltirsin şimdi diye düzelttim. Türkçe öğretmenisin ya hani. Bende özel eğitim öğretmenliği okuyorum. Bende seni düzeltebilirim istiyorsan yeri geldiğinde. 😉

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Dostum, sen onları da düzeltirsin şimdi diye düzelttim. Türkçe öğretmenisin ya hani. Bende özel eğitim öğretmenliği okuyorum. Bende seni düzeltebilirim istiyorsan yeri geldiğinde. 😉
Dostum o konuya aynı şeyi 30 kişi yazdı neden bana taktınız anlamadım? Dil öğrenmek isteyen adam daha kendi dilini bilmiyor.

Oyunu yaşayarak oynaman lazım. :D Ben rdr 2 yi bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. Sindire sindire. :D Çünkü biliyorum şuanda öyle bir oyun yok. O karaktere bürünmen lazım.
Bende oyunun türkçesi konsolda yok diye ağlıyorum hayat çok değişik birisi sindire sindire oynar birisi ağlar biriside hanimiş bana diyip oyunu siler o.O2

Merhaba bir tek bende mi var bu sorun bilmiyorum ama geçenlerde rdr 2 30 dk oynadım ve sildim cyberpunkı bitirmeme 2-3 saat kalmıştı sildim şuana kadar sadece undertaleyi bitirebildim. :(
oyun sıkıcıysa sıkılırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,319
Üyeler
189,063
Son üye
ayberk.g
Geri