emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nedir?Hacking olabilir uzak durun helal kazanmak gibisi yok illa kolay yoldan para kazanayım dersen ticaret yap.
Bu nedir?Hacking olabilir uzak durun helal kazanmak gibisi yok illa kolay yoldan para kazanayım dersen ticaret yap.
Dolandırıcı değil ama hırsız kartı çalmış içinden para çekerse yakalanma ihtimali var ama kartı satarsa yakalanma ihtimali kartı alan kişiye geçer120tlye 20k satan adam bitkisel formda değil 20kyı kendi kullanmasını bilmiyor mu ya dolandrıcıdır ya da başın belaya girer
Yurtdışı çalıntı kartları sana veriyor işte dostum.Bu nedir?
başın belaya girer kısmı bu değil mi??Dolandırıcı değil ama hırsız kartı çalmış içinden para çekerse yakalanma ihtimali var ama kartı satarsa yakalanma ihtimali kartı alan kişiye geçer
O zaman osuruk kokusu geliyordurUzak durmanızı tavsiye ederim burnuma iyi kokular gelmiyor.
Polis ile alakalı mı şikayetçi olucaksınAlıntıyı görüntüle
Şunu okursan zaten çalıntı olduğunu anlarsın. Adam suça yardım yataklık yapıyor. Link verir misin şikayetçi olucam.
Satış yapan arkadaşı direkt polise şikayet edicem.O zaman osuruk kokusu geliyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Polis ile alakalı mı şikayetçi olucaksın
Reis bana mı dedin sakin ol özür dilerimŞu mübarek gün ağzımı bozdurma sana yardım etmeye çalışıyoruz.
Dc verirmisinSatış yapan arkadaşı direkt polise şikayet edicem.
bireşy dicem bunu reklam yapan kişi ile konuştum ben bireşy olurmu ?Satış yapan arkadaşı direkt polise şikayet edicem.
textatext/emirhan#8805Satış yapan arkadaşı direkt polise şikayet edicem.
Ne yalan söyleyem ben parayı öyle bi harcardım ki? Bi kısmını hayra veririmHerkese merhabalar ben insagramda gördüm papara kartın içinde 20000tl var ve bunu 120tl ye satıyor arkadaşım almış harbiden veriyorlarmış fake yada dolandırıcı değil günahmıdır bu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bende yapmayacağım zaten açıklamasını okumayı unutmuşumNe yalan söyleyem ben parayı öyle bi harcardım ki? Bi kısmını hayra veririm
Bu nedir?