Yardım mı istiyorsun senin yerine mi yapmamızı bekliyorsun bence ikincisiSelam arkadaşlar. Kimya hocası şöyle bir ödev verdi:
bağların ve moleküllerin polarlığı:nı araştırınız.
Acil yardım edin hemen teslim etmem gerek
http://bilgioloji.com/pages/fen/kimya/bag/molekullerin-polarligi-apolarligi-nasil-belirlenir/ Oku konuyu öğren özetini çıkar görseller ile beraber. Bunu kendin yapmaman da ayrı bir mesele ama neyse.Selam arkadaşlar. Kimya hocası şöyle bir ödev verdi:
Neden bende hep böyle şöyler oluyor. Başkası açsa böyle konu bir şey olmaz ben açınca insanlara batıyor. Hem bende araştırdım ama tam bulamadımYardım mı istiyorsun senin yerine mi yapmamızı bekliyorsun bence ikincisi
Bak adı üstünde ödev her ne ursa olsun onu senin yapman senin yararına olurNeden bende hep böyle şöyler oluyor. Başkası açsa böyle konu bir şey olmaz ben açınca insanlara batıyor. Hem bende araştırdım ama tam bulamadım
Kardeşim kağıda ya da worda yazacamBak adı üstünde ödev her ne ursa olsun onu senin yapman senin yararına olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen yapmadıkdan sonra sana bir şeyler kazandırmadıkdan sonra gerisi önemli değil
polarlık kutupluk demek yani çekimin bi tarafa olması demekSelam arkadaşlar. Kimya hocası şöyle bir ödev verdi:
Devlet başkanın çocuğu açsın bu konuyu aynısını yazmassam ...Neden bende hep böyle şöyler oluyor. Başkası açsa böyle konu bir şey olmaz ben açınca insanlara batıyor. Hem bende araştırdım ama tam bulamadım
Hep öyle derler zatenDevlet başkanın çocuğu açsın bu konuyu aynısını yazmassam ...
Böyle cevaplar vereceğiniz yere konu anlatımları , yazılar felan araştırınHep öyle derler zaten![]()
Discordun var mıHep öyle derler zaten![]()