BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,810
200 TL bütçem var en fazla 250 TL yapabilirim ve bu bütçede klavye önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
Ses olarak nasıl bir klavye sesli bir klavye mi sessiz mi?![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Blue switch olduğu için sesli. @ArisensSes olarak nasıl bir klavye sesli bir klavye mi sessiz mi?
evet biraz sesli gece rahatsız edebilir abin veya yan odada biri varsa beni kapım kapalı ve kulaklık olduğundan çok etkilemiyorBlue switch olduğu için sesli. @Arisens
Abimle aynı odadayız yoksa ben sesli olmasını tercih ederim zatenevet biraz sesli gece rahatsız edebilir abin veya yan odada biri varsa beni kapım kapalı ve kulaklık olduğundan çok etkilemiyor
Bu bütçede alamaz. Membran alsın.Odanı paylaşıyorsan kırmızı switch li bir klavye öneririm.
Bende öyle düşünüyordum çünkü bazen gece o oyun oynuyor o zaman ben rahatsız oluyorum klavye sesinden ben oynayınca o rahatsız oluyorOdanı paylaşıyorsan kırmızı switch li bir klavye öneririm.
Bu bütçede kırmızı switchin zor olduğunu biliyorum fakat membranın adı bir türlü aklıma gelmediBu bütçede alamaz. Membran alsın.
200 üstü çıkabiliyorsan mekanik önerebiliriz fakat Membran almkan daha iyi olacaktı bu bütçede.Bende öyle düşünüyordum çünkü bazen gece o oyun oynuyor o zaman ben rahatsız oluyorum klavye sesinden ben oynayınca o rahatsız oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçede kırmızı switchin zor olduğunu biliyorum fakat membranın adı bir türlü aklıma gelmedi![]()