eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
zaten 2 temmuzda okullar kapanacakSınavların iptali gibi bir şey.17 Mayıs'tan sonra artık yapmazlar.
zaten 2 temmuzda okullar kapanacakSınavların iptali gibi bir şey.17 Mayıs'tan sonra artık yapmazlar.
Pardon öyleymiş. Ben 14'üne kadar diye zannediyordum29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar degil mi? Farklı mı yoksa takip edemedim. 14 gün ise zaten kuluçka süresi de o. Ayın 29'unda olanlar belli olur.
Kısıtlamalardan sonra asıl etki görülür.
Belki açıklanmaz ama en azında kısa süreliğine günlük bulaşan bakın tespit edilen değil kişi sayısı aşırı düşecektir.
Kurallara uyan yok ki. bi de 14 günde çok düşmez. Belki 12k ama daha altına düşmez birde Belirti gösterip test olmayan var. Bu vakalar da doğru olmayabilir. Şuanda rahat 80k vardır.14 gün kesintisiz kapanma var, imkânsız düşmemesi. 7 8 bin vakanın altını rahat görürüz.
Edit: 3 haftaymış
Kesintisiz sokağa çıkma yasağı yazıyor basbayağı haber sitelerinde falan.Kurallara uyan yok ki. bi de 14 günde çok düşmez. Belki 12k ama daha altına düşmez birde Belirti gösterip test olmayan var. Bu vakalar da doğru olmayabilir. Şuanda rahat 80k vardır.
Anlamadığınız şey kesintisiz sokağa çıkma yasağı olması. 20K bile uçuk bu durumda.bence de düşmez 60k dan 20k görsek şükür. 20k olsa yine haritalar kıpkırmızı ama ucundan kırmızı olacako zaman da bir KEYİF SINAVI yapılır
Düşer, eğer iyi izolasyon sağlanırsa 1000 e bile düşer7-8 bin olması imkansız
Hadi 20.000 15.000 falan olsa neyse
Günlük 60k vaka çıkıyor 20 günde 7000e düşmez
O bile yalan veriKesintisiz sokağa çıkma yasağı yazıyor basbayağı haber sitelerinde falan.
14 gün degil daha fazlaymış, rahat düşer.
Etkileşim çok düşecek. Bu durumda vakalar da aynı şekilde olur, sonra tekrar her yeri açarlar fırlar 3 hafta boşa gider.
Ha bu arada en az 80K değil günde bulaş sağlanan en az 120 bin kişi olduğunu düşünüyorum.
Tespit edilmesine gerek yok, sonuçta hasta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadığınız şey kesintisiz sokağa çıkma yasağı olması. 20K bile uçuk bu durumda.
Duruma 60K olarak bakma, ek tedbir değil bu bildiğin yasak. 4 gün de değil, uzun bir süre. 10K'nın altını görür diyorum ben.
görücez kankam hayırlısı olur inşallahKesintisiz sokağa çıkma yasağı yazıyor basbayağı haber sitelerinde falan.
14 gün degil daha fazlaymış, rahat düşer.
Etkileşim çok düşecek. Bu durumda vakalar da aynı şekilde olur, sonra tekrar her yeri açarlar fırlar 3 hafta boşa gider.
Ha bu arada en az 80K değil günde bulaş sağlanan en az 120 bin kişi olduğunu düşünüyorum.
Tespit edilmesine gerek yok, sonuçta hasta.
Anlamadığınız şey kesintisiz sokağa çıkma yasağı olması. 20K bile uçuk bu durumda.
Duruma 60K olarak bakma, ek tedbir değil bu bildiğin yasak. 4 gün de değil, uzun bir süre. 10K'nın altını görür diyorum ben.
Ya devlete güveni olan çok az kişi kaldı zaten.Düşer, eğer iyi izolasyon sağlanırsa 1000 e bile düşer
O bile yalan veri
Allah'ım nelerle sınıyorsun bizi ya...
Tablodaki ölüm sayılarını 3le
Vakaları ikiyle çarp.
Ama yine de 5 k aşağısına düşecek diye düşünüyorum.
Düşer, eğer iyi izolasyon sağlanırsa 1000 e bile düşer
O bile yalan veri
Vakaları ikiyle çarp.
Bu ihtimal imkansızDüşer, eğer iyi izolasyon sağlanırsa 1000 e bile düşer
O bile yalan veri
Vakaları ikiyle çarp.
Arayın hocam polisiBir de semptomları gösterip test olmayanlar var. Bizim sitede Kayserili bir teyze var 1 haftadır öksürüyor halsizlik var teyzede ama maşallah parka maskesiz dostlarıyla oturmaya gidiyor test de olmuyor diyoruz hastaneye git gitmiycem diyor, hayır hes ile şikayet de edemiyoruz ki test olmadığı için.
en erken 17 mayıs çünkü 17 mayısa kadar tam kapanma varBulamadım maalesef.Neyse inanıyorum bu forumun vatandaşlarına.
O kadar geç olmazzaten 2 temmuzda okullar kapanacak