UserBenchmark testi ekran kartı düşük !!!!!!

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
1619527092505.png

Arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi ekran kartı potansiyelinin altında imiş zaten kaç gündür de sorun yaşıyorum kasma vs , sizce bunun sebebi nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1619527092505.png

Arkadaşlar görmüş olduğunuz gibi ekran kartı potansiyelinin altında imiş zaten kaç gündür de sorun yaşıyorum kasma vs , sizce bunun sebebi nedir ?
Hatta kasmayı şöyle anlatayım valorantta 150-200 cs de de 180-200 fps arasu alıyorum testlerde ise 300 üstü gösteriyor

UserBenchmark sitesi yerine GPU testi için alternatif programlar var. Örneğin Superposition deneyebilirsin.
1080P High da test yap ve puanına bakalım.

UserBenchmark sitesi yerine GPU testi için alternatif programlar var. Örneğin Superposition deneyebilirsin.
1080P Ultra da test yap ve puanına bakalım.
bunu indireyim sonucu paylaşırım hocam birazdan

Yeniden düzenledim. Ultra da değil de High ayarlarda yapın testi.
tamamdır

Normal, onlar OC yaptığı için kart ortada gözüküyor.
Zaten o sitenin testleri hep doğru da olmuyor, çok dikkate alınmamasını öneririm.
kasmanın sebebi nedir acaba kartın çipine zarar gelmesi muhtemel mi öyle bir dönüt almıştım zamanında

tamamdır

kasmanın sebebi nedir acaba kartın çipine zarar gelmesi muhtemel mi öyle bir dönüt almıştım zamanında
Test sonuçları normal, kasmaya birçok şey sebebiyet verebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Test sonuçları normal, kasmaya birçok şey sebebiyet verebilir.
ekran kartımda donanımsal bir problem olabilir mi halbuki hiç de bir şey yoktu 2 3 hafta öncesine kadar

Küçük bir ihtimalle evet ama belki de yazılımsal bir sorun da olabilir.
şu an en güncel sürümü kullanıyorum ona rağmen kasıyor kasma o kadar büyük bir kasma değil ancak hissediliyor

şu an en güncel sürümü kullanıyorum ona rağmen kasıyor kasma o kadar büyük bir kasma değil ancak hissediliyor
Arkadaşın önerdiği testi birazdan yapacağım bakalım sonuç ne olacak

1080P High da test yap ve puanına bakalım.
buyur dostum sonuçlar böyle

Ekler

• 1619529988259.png
    1619529988259.png
    1.8 MB · Hit: 297
Son düzenleme:
Sonuçlar tam olması gerektiği gibi. Değerler normal kart için endişe etmenize gerek yok.

Arkadaşın önerdiği testi birazdan yapacağım bakalım sonuç ne olacak

buyur dostum sonuçlar böyle
Eğer ki kasma halen devam ediyor ise önerebileceğim çözümler şu şekilde :
- DDU ile eski sürücüyü silerek temiz kurulum yapın.
- BIOS Ayarlarınızı sıfırlayın
- Virüs taraması yapın. ( Eset önerebilirim )
- Görev yöneticisinden ''Performans'' kısmına gelin. Daha sonrasında bilgisayarda ki açık program, oyun, google vs. her şeyi kapatın. Son olarak 1 dakika boyunca sistem bileşenlerinin kullanımlarına dikkat edin. Eğer ki anormal bir kullanım durumu oluşuyor ise bunu yeniden Görev Yöneticisinden arayarak bulabilirsin neyin sistemini fazla kullandığını.

Sonuçlar tam olması gerektiği gibi. Değerler normal kart için endişe etmenize gerek yok.

Eğer ki kasma halen devam ediyor ise önerebileceğim çözümler şu şekilde :
- DDU ile eski sürücüyü silerek temiz kurulum yapın.
- BIOS Ayarlarınızı sıfırlayın
- Virüs taraması yapın. ( Eset önerebilirim )
- Görev yöneticisinden ''Performans'' kısmına gelin. Daha sonrasında bilgisayarda ki açık program, oyun, google vs. her şeyi kapatın. Son olarak 1 dakika boyunca sistem bileşenlerinin kullanımlarına dikkat edin. Eğer ki anormal bir kullanım durumu oluşuyor ise bunu yeniden Görev Yöneticisinden arayarak bulabilirsin neyin sistemini fazla kullandığını.
ama hocam karşılaştırma yaptığım zaman diğer kartların 9200 8500 arası olduğunu gördüm , ddu sürücüsünü de denedim olmadı. Bunu takıntı haline getirip bios güncellemesi yaptım anakartı bozup garantilik ettim . Gerçekten artık sinirlerim çok bozuluyor :D

ama hocam karşılaştırma yaptığım zaman diğer kartların 9200 8500 arası olduğunu gördüm , ddu sürücüsünü de denedim olmadı. Bunu takıntı haline getirip bios güncellemesi yaptım anakartı bozup garantilik ettim . Gerçekten artık sinirlerim çok bozuluyor :D
Ortalama değerler bu şekilde :

Muhtemelen sizin baktıklarınız daha düşük grafik kalitesinde test edilmiştir. Ayrıyeten OC yapmış olabilir karta. Değerleriniz normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,541
Üyeler
186,746
Son üye
crespo61
Geri