- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,388
Ne olacak işlemci bi anda yanacak değil ya ama yinede doğruyu yaptın .sen olsan düşünmeden alırdın demi
helal olmayan işlemciden hayır gelmez
Ne olacak işlemci bi anda yanacak değil ya ama yinede doğruyu yaptın .sen olsan düşünmeden alırdın demi
helal olmayan işlemciden hayır gelmez
belli olmazNe olacak işlemci bi anda yanacak değil ya ama yinede doğruyu yaptın .
Valla göndermezsem vicdanen rahat olamazdım zatenaga helal olsun avrupa insanı finansal olarak doymuş olduğu için geri gönderir büyük ihtimal ama tr bu şartlarda çoğu kişinin geri göndereceğini sanmam
göndermeseymiş kardeşim ne geri göndercem (!)
ya sen bunlara bakma çoğu burda helal olsun fln yazıyor kendilerine gelse 2 dk da cebe indirirlersiz neden insaları bu kadar çok düşünüyosunuz adamlar çok ... bi hata yapmış ben ne yapayım
Bende cebe indirirm umrumda değilya sen bunlara bakma çoğu burda helal olsun fln yazıyor kendilerine gelse 2 dk da cebe indirirler
eğer param çok olsa bende geri verirdim diğer türlü kapıya gelseler cesedimi çiğnemeden o işlemciyi alamazlarAyrıca Amerikada 320 dolara satılan 10900K'yı burda 5000 liraya satmalarına da çok sinir oluyorum hayatta iade etmezdim
franko abim doğru diyür ha.Bende cebe indirirm umrumda değil
Alıcısı da hazır ben alırdımfranko abim doğru diyür ha.
Bende indirirdim. İllaha 5600X istiyorsam da satar 5600x alırım.
10 Core 20 ThreadBende cebe indirirm umrumda değil